Χανιά | Αυτά είναι τα ξενοδοχεία που βράβευσε η TUI Nordic για την φιλοξενία τους

Η ετήσια εκδήλωση της «TUI Nordic» για τον απολογισμό της χρονιάς και την βράβευση των ξενοδοχείων της Κρήτης που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία επισκεπτών το 2017, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Minoa Palace» στα Χανιά.

Χρονιά «ρεκόρ» για την Κρήτη το 2018

«Η αυθεντική φιλοξενία των ντόπιων είναι κάτι που οι Σκανδιναβοί εκτιμούν ιδιαίτερα» ανέφερε ο product

manager της «Tui Nordic» Steffen Hansen, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία του τουρισμού.

«Ετοιμαζόμαστε για μια «χρονιά ρεκόρ» με 155.000 αφίξεις στην Κρήτη και αύξηση 7% σε σχέση με πέρυσι» τόνισε, προσθέτοντας πως κυρία πύλη εισόδου είναι τα Χανιά. «Φαίνεται πως έχουμε λάβει κάποιες σωστές αποφάσεις και προχωράμε με αισιοδοξία στο καλοκαίρι του 2018» ανέφερε ενώ όπως εξήγησε έχει ήδη έχει αρχίσει και ο σχεδιασμός για το 2019, καθώς εφόσον οι πελάτες τους παραμένουν ικανοποιημένοι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ακόμη, ο κ. Hansen, επιβεβαίωσε την τάση των τουριστών για καλής ποιότητας self-catering apartment hotels, τα οποία επιλέγονται πλέον σε ποσοστό 70% έναντι 30%των ξενοδοχείων all-inclusive.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 38 ξενοδοχεία που έλαβαν τις υψηλότερες βαθμολογίες από επισκέπτες το καλοκαίρι του 2017.

Αναλυτικά τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα