Χανιά | The Van Bar: Το πολλά υποσχόμενο μπαράκι της Κονδυλάκη ξεκινά έναν live χειμώνα με αγαπημένες μουσικές!

ΈναΧανιά | νέο, πολλά υποσχόμενο μπαράκι που ταιριάζει γάντι στη γειτονιά του, έκανε την εμφάνισή του φέτος το καλοκαίρι στην παλιά πόλη και συγκεκριμένα στην αγαπημένη οδό Κονδυλάκη, στον αριθμό 15. Το όνομά του VAN Bar και οι μουσικές του επί το πλείστον rock, από εκείνες που όλοι αγαπάμε!

Το Van Bar καλωσορίζει τον φετινό χειμώνα με μια σειρά ξεχωριστές βραδιές από τις οποίες δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, καθώς για τη χειμερινή σαιζόν εντάσσει στα

Σαββατοκύριακα του Live με ντόπιους καλλιτέχνες.

Τα live του VAN Bar κάνουν πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, με την Πολύμνια, τον Νίκο Κατσανεβάκη στο πιάνο και τον Λευτέρη Κουκουράκη στα ντραμς, σε ένα απολαυστικό μουσικό cocktail έντεχνων, swing, jazz και pop διασκευών.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου η βραδιά παίρνει άλλο χρώμα, καθώς οι Μάνος Τρυπιάς και Κώστας Αλμπάνης υπόσχονται την απόλυτη ροκ ατμόσφαιρα.

Η είσοδος είναι (πάντα) ελεύθερη σε αυτό το γνήσιο bar που φιλοδοξεί να μας κρατήσει συντροφιά και ολόκληρο τον χειμώνα.

Καλό θα είναι να κάνετε κράτηση, τουλάχιστον τις βραδιές που ο καιρός δεν θα επιτρέπει την παραμονή στους εξωτερικούς χώρους.

Info:
THE VAN BAR
Κονδυλάκη15, – Παλιά Πόλη
Τηλ. Κρατήσεων: 28210 74720 & 6908670676

The post Χανιά | The Van Bar: Το πολλά υποσχόμενο μπαράκι της Κονδυλάκη ξεκινά έναν live χειμώνα με αγαπημένες μουσικές! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα