Χανιά | «Chaniathlon 2017» την Κυριακή στο Πάρκο Αγίων Αποστόλων

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Α.Π.Σ. Άνεμος, για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνουν αγώνα Τριάθλου (αθλημάτων κολύμβησης – ποδηλάτου- τρεξίματος) το «Chaniathlon 2017» την ερχόμενη Κυριακή στο Πάρκο Αγίων Αποστόλων. H εκκίνηση θα δοθεί στις 8.00 π.μ. για την κατηγορία των παιδιών και 8.30 για τον αγώνα των ενηλίκων και η ολοκλήρωση των εγγραφών θα γίνει στις 3/6/2017.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων την Παρασκευή ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων κ. Νικόλαος Βλαζάκης ανέφερε χαρακτηριστικά

“το τρίαθλο όπως και το δρομικό κίνημα αυξάνεται ραγδαία στην χώρα μας. Ο Δήμος Χανίων στηρίζει αγώνες μαζικού χαρακτήρα με στόχο να γίνουν θεσμός και να προσελκύουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους αθλούμενους αλλά και ξένους συμμετέχοντες”. Ο Κώστας Νικολαντωνάκης εθελοντής ναυαγωσώστης τόνισε: “η εθελοντική ομάδα ΕΝΑΜΟΧ-ΝΟΧ θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια των αγώνων στη θάλασσα φροντίζοντας για την ασφάλεια του αγώνα.”

Η Νάντια Συτζανάκη η οποία έχει φέτος τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα ανέφερε: “στον αγώνα είναι προσκεκλημένοι πολύ δυνατοί αθλητές” ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και η ίδια θα λάβει μέρος στην sprint απόσταση, καθώς έχει προγραμματίσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα συμμετέχει στην Αμερική.

Η Αμάντα Λεμοντζόγλου προπονήτρια στο παιδικό τμήμα τριάθλου του Α.Π.Σ. Άνεμος, καλεί μικρούς και μεγάλους αθλητές να λάβουν μέρος είτε στα ατομικά αγωνίσματα είτε στα ομαδικά, καθότι η συμμετοχή σε ενα αγώνα τριάθλου αποτελεί μεγάλη εμπειρία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Chaniathlon 2017»

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

Ολυμπιακή: 1,5 κολύμπι, 40 ποδήλατο, 10 τρέξιμοSprint: 750 κολύμπι, 20 ποδήλατο, 5 τρέξιμοΣκυτάλη: 1,5 κολύμπι, 40 ποδήλατο, 10 τρέξιμο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΑντρώνΓυναικώνΑ.Μ.Ε.ΑΣκυταλοδρομίαΠαιδικό

Θα ακολουθήσει τελετή απονομών μετά τη λήξη των αγώνων.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα