Χανιά | 200 Πρωτοχρονιάτικα γεύματα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τα Συσσίτια της Σπλάντζιας | Video + Photos

Πάνω από 200 μερίδες φαγητού ετοιμάστηκαν σήμερα στα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Πρώτη μέρα του χρόνου και με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς, ο Δήμος Χανίων και τα Συσσίτια έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

Για ποδαρικό με μήνυμα αλληλεγγύης έκανε λόγο ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης:

«Διακόσιες μερίδες φαγητό για να μπορέσουμε να δείξουμε έμπρακτα την υποστήριξή μας απέναντι στις δυσκολίες

και ταυτόχρονα να στείλουμε ένα μήνυμα  ότι οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε όπου υπάρχουν δυσκολίες. Το 2023 θα είναι γόνιμη χρονιά, στην οποία θα προχωρήσουν σημαντικά θέματα. Καλή χρονιά με υγεία».

Από την μεριά της, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη δήλωσε πως «200 μερίδες φαγητού μαζί με φρούτο και γλυκό θα διανεμηθούν σήμερα, προκειμένου οι άνθρωποι που σιτίζονται εδώ να μπορέσουν και σήμερα να περάσουν μια μέρα χωρίς να σκεφτούν που θα βρουν τα βασικά. Υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και ζεστασιά στην καρδιά για όλο τον κόσμο».



Ο πρόεδρος των Συσσιτίων της Σπλάντζιας Γιώργος Τραχαλάκης ευχήθηκε κάθε χρόνο να λιγοστεύουν οι άνθρωποι που χρειάζεται να πηγαίνουν στα συσσίτια:

«Ο κόσμος με περίσσια ανθρωπιά βοηθάει. Τα συσσίτια είναι απαραίτητη δομή για τα Χανιά | 200 Πρωτοχρονιάτικαπαρά την ευχή μου να λιγοστέψουν όσοι τα χρειάζονται. Εύχομαι σε όλους να είναι καλά με υγεία και χαρά».



The post Χανιά | 200 Πρωτοχρονιάτικα γεύματα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τα Συσσίτια της Σπλάντζιας | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα