Χαμός στο twitter από την ερώτηση Γεωργαντά σε Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές»

Αντιδράσεις στο διαδίκτυο προκάλεσε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά στον Νίκο Μπάρτζη, στην εκπομπή After Dark.

O παρουσιαστής έδωσε στον πρώην παίκτη του Survivor τρία ονόματα (Ιωάννα Μαλέσκου, Ελένη Βουλγαράκη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου) και τον κάλεσε να απαντήσει με ποια θα έκανε σεξ, ποια θα παντρευόταν και ποια θα… σκότωνε.

Και όλα αυτά ενώ οι γυναικοκτονίες στη χώρα συνεχώς αυξάνονται.

«Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη,

να παντρευτώ την Ηλιάνα και ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, αναγκαστικά θα τη σκοτώσω» απάντησε ο προσκεκλημένος.

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν.

Απαρεδεκτη ερωτηση.απαρεδεκτος ο παρουσιαστης.ντροπη #γυναικοκτονια #afterdark

— Alexia (@Alexia27735605) December 11, 2021

Χθες μετρήσαμε την 16η γυναικοκτονία! Η ερώτηση: ποια από τις τρεις γυναίκες θα σκότωνες χτυπά πλέον ευαίσθητες χορδές και καλό θα ήταν να μην γίνεται γιατί πολύ απλά δεν είναι αστεία..! #afterdark pic.twitter.com/PAhlD3LIEJ

— Konstantinos Artsitas (@kartsitas) December 11, 2021

Η ερώτηση “ποιά θα σκότωνες” είναι κάποιου είδους σκιαγράφηση εγκληματιών ή απλά μια πλάκα μεταξύ ηλιθίων; #afterdark

— karavida (@karavida_) December 10, 2021

Ο Θέμης Γεωργαντάς κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, είναι συνηθισμένη ερώτηση πολλά χρόνια πριν, είναι και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα», ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο», πρόσθεσε.

«Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wiki και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», κατέληξε.

topontiki.gr

The post Χαμός στο twitter από την ερώτηση Γεωργαντά σε Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα