Χαμός στα Δικαστήρια… Έδειραν και τον δικηγόρο του 58χρονου οι συγγενείς της Δώρας | Video+photos

Ο κατηγορούμενος κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από τα δικαστήρια κάτω από ιδιαίτερα ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς ανέμεναν την αποχώρηση του συγγενείς και φίλοι του θύματος με σκοπό να τον λιντσάρουν. Το πρωί ο κατηγορούμενος προπηλακίστηκε και δέχθηκε επίθεση από παρευρισκόμενους έξω από το κτίριο των ανακριτών.

Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας την οποία, όπως ισχυρίστηκε, διέπραξε όταν η γυναίκα αντιστάθηκε στην προσπάθεια του να της πάρει την τσάντα.

Έδειραν
ακόμα και το δικηγόρο του

Οι συγγενείς και διάφοροι παρευρισκόμενοι, όταν είδαν τον δικηγόρο του, άρχισαν να τον χτυπούν.

Το Star επικοινώνησε μαζί του λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Κανιβαλισμός… Αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να ηρεμήσω! Καταλαβαίνω την οργή τους, απλά… δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο εδώ πέρα. Δεν μου έχει ξανατύχει. Περίμενα περισσότερη αυτοσυγκράτηση και ηρεμία. Με χτύπησαν στο κεφάλι, στην πλάτη… κάτι καφέδες…Πριν από 15 μέρες κάποιοι είχαν στοχοποιήσει τον πατέρα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση.. ειδικά του πατέρα» δήλωσε ο Νίκος Λουκόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα