Χαιρετά τον… πλάτανο ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η διορία και η “οικειοθελής παραίτηση” από τη σειρά της ΕΡΤ

Οι σοκαριστικές καταγγελίες που υπέβαλαν οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν από τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν αφορμή για την παραίτησή του από την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Οι τελευταίες πληροφορίες

αναφέρουν ότι ο ηθοποιός ενδέχεται να παραιτηθεί επικαλούμενος λόγους υγείας.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι την τελική απόφαση για τη συμμετοχή του στη σειρά θα πρέπει να ληφθεί το αργότερα μέχρι την Τρίτη, καθώς η διοίκηση έχει θέσει ένα άτυπο χρονικό περιθώριο δεδομένου ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα γυρίσματα και δεν θέλουν να επηρεαστεί η ροή της σειράς.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας θα πρέπει ν’ αποφασιστεί είτε από τον ίδιο είτε από την ΕΡΤ, τι θα γίνει, προκειμένου να μην διαταραχθούν τα γυρίσματα, να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές στο σενάριο ή ακόμα και να υπάρξει αντικατάστασή του.

Να τονίσουμε ότι ο ηθοποιός δεν έχει απευθείας εργασιακή σχέση με την ΕΡΤ και η σύμβαση που έχει υπογράψει είναι με την εταιρία παραγωγής της σειράς.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο με φαρμακευτική αγωγή, επανεξέταση και ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος μετά από τρεις μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο “Υγεία”.

Ο ηθοποιός είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 3 Φεβρουαρίου με συμπτώματα εγκεφαλικού και αφού είχε καταρρεύσει μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Η εισαγωγή του γνωστού ηθοποιού, ήρθε πριν τις καταγγελίες εις βάρος του από τις ηθοποιούς Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τι είχε πει ο ίδιος για την καθημερινή σειρά
Για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, είχε μιλήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τότε είχε εκτιμήσει ότι η σειρά θα έχει επιτυχία λόγω του καλού casting, του σεναρίου, της παραγωγής και της σκηνοθεσίας, ενώ μιλώντας γενικότερα για την ΕΡΤ είπε ότι ο κόσμος βλέπει πολύ θετικά τις νέες σειρές και εκπομπές.

Ακόμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για τη διαδρομή του στο θέατρο, αποκαλύπτοντας ότι παρά τις μεγάλες του επιτυχίες ο ίδιος δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος.

“Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα. Σκέφτομαι το μέλλον. Πιστεύω άλλωστε ότι κάθε παράσταση είναι μοναδική” είχε πει.

Ακόμα, είχε ομολογήσει ότι η αγωνία τον φθείρει και αιφνιδίασε την παρουσιάστρια αναφέροντας ότι “Ίσως να μην αντέξω και να τα παρατήσω”, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα γίνει αργότερα και αφού βέβαια πρώτα ολοκληρώσει τα σχέδια του.

thetoc.gr

The post Χαιρετά τον… πλάτανο ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η διορία και η “οικειοθελής παραίτηση” από τη σειρά της ΕΡΤ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα