Μπράβο κορίτσια… Ένα δημόσιο “μεγάλο ευχαριστώ” για δυο Χανιώτισσες φοιτήτριες

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε δημόσια ο γνωστός Χανιώτης Σπύρος Παπακαστρίτσιος, σε δύο νέες κοπέλες οι οποίες βρήκαν το πορτοφόλι του και του το επέστρεψαν.

Οι δύο Χανιώτισσες φοιτήτριες, βρήκαν το πορτοφόλι, το οποίο είχε μέσα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ωστόσο έψαξαν, βρήκαν και τηλεφώνησαν στον κάτοχο του πορτοφολιού.

Ο ίδιος τις ευχαρίστησε από κοντά αλλά θέλησε να τις ευχαριστήσει και δημοσίως, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε και σε μια

«απρόσωπη» κοινωνία, την δύσκολη εποχή της κρίσης και της ανεργίας, δύο φοιτήτριες σήμερα το απόγευμα μου απέδειξαν εμπράκτως ότι υπάρχουν αξίες.

Πρόκειται για τις Χριστίνα και Δήμητρα Ιγγλεζάκη, ξαδέλφες, που βρήκαν το πορτοφόλι μου σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, με μεγάλο χρηματικό ποσό, ταυτότητες, κάρτες κτλ, και άμεσα βρήκαν το τηλέφωνο μου για να μου το επιστρέψουν. Θέλω δημόσια να τις ευχαριστήσω και να τους πω ότι ο δρόμος γι’αυτά τα κορίτσια θα είναι γεμάτος ροδοπέταλα διότι στην εποχή μας το φιλότιμο, η παιδεία και η αξία σε κάνουν μοναδικό. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους γονείς που τα μεγάλωσαν».

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα