Αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πότε και τι θα δείτε την Τετάρτη

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των σημερινών (29/9) αγώνων στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Γκολ και θέαμα υπόσχονται οι σημερινές αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι να ταξιδεύει μέχρι το Τορίνο για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους.

Η αυλαία

θα ανοίξει στις 19:45, όπου η Αταλάντα θα υποδεχθεί στο Μιλάνο την Γιουνγκ Μπόιζ, ενώ στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ θα υποδεχθεί την Μάλμε σε μία αναμέτρηση όπου πρώτος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Η Βιγιαρεάλ θα ταξιδέψει μέχρι το Μάντσεστερ όπου την περιμένει η Γιουνάιτεντ, σε μία… επανάληψη του περσινού τελικού του UEFA Europa League, στον οποίο οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει στα πέναλτι.

Επίσης η Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στην Μπενφίκα και η φορμαρισμένη Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Δυναμό Κιέβου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αταλάντα – Γιουνγκ Μπόιζ (19:45)Ζενίτ – Μάλμε (19:45)Βόλφσμπουργκ – Σεβίλλη (22:00)Γιουβέντους – Τσέλσι (22:00)Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ (22:00)Μπάγερν Μονάχου – Δυναμό Κιέβου (22:00)Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα (22:00)Red Bull Σάλτσμπουργκ – Λιλ (22:00)

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις: Πότε και τι θα δείτε την Τετάρτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα