Άση Μπήλιου: Έχω συγχωρήσει τους βιολογικούς μου γονείς που με έδωσαν για υιοθεσία

Η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Δευτέρας. Στην συζήτηση που έκανε με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στην αστρολογία και τα πρώτα της χρόνια στο ραδιόφωνο.

Η Άση Μπήλιου αποκάλυψε πως ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της σαν ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ στην αστρολογία οδηγήθηκε τυχαία: «Έχω δουλέψει για χρόνια στο ραδιόφωνο, είμαι περισσότερο του ξένου ρεπερτορίου. Πέρασα και από τις δισκογραφικές, με το ελληνικό

είχα μικρή σχέση», δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Ήμουν παθιασμένη από μικρή με τη μουσική και την αστρολογία, μπήκα πιο βαθιά, το σπούδασα. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η αστρολογία είναι τα μέντιουμ, σλλά δεν έχει καμία σχέση», δήλωσε η Άση Μπήλιου για το αντικείμενο της δουλειάς της.

Παραδέχτηκε πως η αστρολογία προέκυψε τυχαία από τις αναζητήσεις της: «Μπήκα για τον λάθος λόγο στην αστρολόγια, ήθελα να ελέγξω τη ζωή μου επειδή όταν ήμουν μικρή είχαν συμβεί πράγματα που ήταν εκτός ελέγχου. Έχασα τους θετούς μου γονείς που τους είχα απεριόριστη αγάπη και αυτό με καθόρισε. Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν τα πέτρινα χρόνια μου. Το ότι έμαθα ότι υιοθετήθηκα με ζόρισε», πρόσθεσε για την δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της η Άση Μπήλιου.

Τελικά δεν έψαξε ποτέ για να βρει τους βιολογικούς της γονείς: «Δεν έψαξα τους βιολογικούς μου γονείς ίσως επειδή ένιωθα πολλή αγάπη από τους γονείς μου. Η μαμά μου ήταν στο νοσοκομείο και τα τελευταία της λόγια ήταν για να μην μείνω μόνη αν θέλω να ψάξω να βρω τους βιολογικούς μου γονείς και της είπα «τι είναι αυτά που λες;

Για εμένα είσαι η μοναδική μητέρα», αφού ένιωθε τόσο γεμάτη από την αγάπη που πήρε. Χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ότι: «Έχω συγχωρήσει τους βιολογικούς μου γονείς τους ευχαριστώ που με έδωσαν σε αυτή την οικογένεια», συμπλήρωσε η Άση Μπήλιου στο The 2Night Show.

ieidiseis.ht

The post Άση Μπήλιου: Έχω συγχωρήσει τους βιολογικούς μου γονείς που με έδωσαν για υιοθεσία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άση Μπήλιου, Έχω,asi biliou, echo