Αργύρης Πανταζάρας: Αυτός είναι ο ρόλος του στον «Σασμό»

Καιρό είχαμε να δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα στην μικρή οθόνη. Οι φανατικοί τηλεθεατές θα θυμούνται ότι ο Τάκης, ο looser μπουζουξής που έμπλεξε στα δίχτυα του τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες», έφυγε από τη σειρά στα μέσα του δεύτερου κύκλου κι από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Όμως, ο Αργύρης Πανταζάρας επανέρχεται. Ως Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης αυτή τη φορά και με έναν ρόλο που καμία σχέση δεν έχει με τον Τάκη τον μπουζουξή. Καταρχήν διότι αυτή τη φορά θα βρίσκεται από την πλευρά των υπερασπιστών του νόμου.

Ο Μάκης λοιπόν είναι ο νέος υπαστυνόμος που αναλαμβάνει

καθήκοντα βοηθού του Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρη Ήμελλου) στον «Σασμό». Είναι επιφορτισμένος με την εξιχνίαση υποθέσεων που εκκρεμούν και τη συγκέντρωση και διασταύρωση στοιχείων για τις υποθέσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μικροσκόπιο των αρχών.

Όπως «μαρτύρησε» σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Super Κατερίνα» ο συγγραφέας της σειράς Σπύρος Πετρουλάκης, ο Μάκης είναι ένας άνθρωπος αθόρυβος, λιγομίλητος, με έντονα ξεσπάσματα, ο οποίος θα κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του προϊσταμένου του.

Κι αυτό διότι, εκτός από διεξοδικός στην εκτέλεση των καθηκόντων του, ο Μάκης διαθέτει αλάθητο ένστικτο που τον «προειδοποιεί» όταν οι άνθρωποι απέναντί του έχουν κάτι να κρύψουν.

Ο νέος υπαστυνόμος θα εισβάλει σαν σίφουνας στις ζωές των κατοίκων του χωριού, όμως το ενδιαφέρον του θα επικεντρωθεί στα δύο αδέλφια Σταματάκη, τον Μαθιό και τον Αστέρη. Θα θελήσει να μάθει τα πιο βαθιά μυστικά τους και, αργά ή γρήγορα, θα οδηγηθεί στην αλήθεια.

Ο Αργύρης Πανταζάρας θα κάνει το κάνει το ντεμπούτο του στον «Σασμό» στις 3 Μαρτίου.

The post Αργύρης Πανταζάρας: Αυτός είναι ο ρόλος του στον «Σασμό» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αργύρης Πανταζάρας, Αυτός, Σασμό,argyris pantazaras, aftos, sasmo