Αποθέωση για τον Αντετοκουνμπο: «Δεύτερος καλύτερος power forward ever μετά τον Ντάνκαν»

Ο πρωταθλητής του NBA Κέντρικ Πέρκινς αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον κατέταξε ως τον καλύτερο power forward μετά από τον Τιμ Ντάνκαν

Κάθε μέρα και ένας σταρ του NBA αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας που οδηγεί τους

Μπακς προς τους τελικούς της Ανατολής στο NBA παίζει ξανά απόψει (02:30) στην έδρα του με τους Σέλτικς και με νίκη θα φτάσει στον πρώτο μεγάλο στόχο.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε λοιπόν με τα καλύτερα λόγια ένας πρωταθλητής των Σέλτικς. Είναι ο Κέντρικ Πέρκινς, που κατέκτησε την κούπα με τους Σέλτικς το 2008 και δήλωσε ότι ο Γιάννης οδεύει προς το να γίνει ο δεύτερος καλύτερος power forward της ιστορίας πίσω από τον Τιμ Ντάνκαν.

«Πρέπει να αρχίσουμε να εκτιμούμε το μεγαλείο του Γιάννη. Στο Game 5 θύμισε ΛεΜπρόν Τζέιμς. Είναι μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε μια εχθρική έδρα χωρίς ένας από τους κορυφαίους συμπαίκτες σου όπως ο Μίντλετον και να βάζεις 40 πόντους και το clutch τρίποντο στο τέλος.

Μιλάγαμε για τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ο Γιάννης, για τις βολές του και τώρα βλέπουμε τι κάνει. Πέτυχε το τρίποντο που δεν θα έπαιρνε καν πέρυσι. Έχει αυτοπεποίθηση και αν συνεχίσε με αυτό τον τρόπο, τότε θα μιλάμε για τον δεύτερο καλύτερο power forward ever μετά τον Ντάνκαν», ήταν τα λόγια του Πέρκινς ο οποίος είναι σχολιαστής στο ESPN.

Πηγή: protothema.gr

The post Αποθέωση για τον Αντετοκουνμπο: «Δεύτερος καλύτερος power forward ever μετά τον Ντάνκαν» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα