Αποχαιρέτησε λεβέντικα το Κύπελλο ο ΑΟΧ Κισσαμικός | Κράτησε στο 1-1 τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια

Λεβέντης ο ΑΟΧ Κισσαμικός! Οι Χανιώτες κοιτάζοντας στα μάτια τον Ολυμπιακό, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στα Περιβόλια με τον πρωταθλητή Ελλάδας και αποχαιρέτησαν με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο.

Το ματς

Αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο παίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια. Ο ΑΟ Χανιά

Κισσαμικός μπήκε δυνατά, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά –φυσιολογικά- είδε τον Ολυμπιακό να παίρνει τα ηνία και να φτάνει στο γκολ, με τους γηπεδούχους να σπαταλούν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια, χάρη σε γκολ του Τζούρτζεβιτς στο 30ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Ζιλέ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν από μία φάση και να πηγαίνουν επικίνδυνα στην αντίπαλη εστία, με τον ΑΟΧ Κισσαμικό να κρατάει μπάλα και να έχει καλή εικόνα. Στο 68’ τα Περιβόλια «σηκώθηκαν» στο πόδι, αφού ο Αποστολίδης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια, έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-1.

Παρολαυτά, στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, και έτσι, ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, ο οποίος χρειαζόταν ένα «θαύμα», αφού έπρεπε να νικήσει τους «ερυθρόλευκους» με δύο γκολ διαφορά, αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο και στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Football League. Από την άλλη ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκρισή του στους «16».

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (Μπατσάνιν), Χαλκιαδάκης (73’ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61’ Τασιουλής).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Λάμπρου (76’ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79’ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα