Από την άσπρη βούλα στον τελικό η Κ19 του ΟΦΗ

Στον τελικό του πρωταθλήματος θα αγωνιστούν οι πιτσιρικάδες της Κ-19 του ΟΦΗ, καθώς στον ημιτελικό, που είχε σασπένς και κρίθηκε στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση), πήρε την πρόκριση με 4-1, κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων.

Παρά τα σοβαρά οργανωτικά προβλήματα του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες αντιμετώπισαν σοβαρά την αναμέτρηση και διεκδίκησαν με πείσμα την πρόκριση στον τελικό.

Τα παιδιά του ΟΦΗ

ήταν εύστοχα (4/4 εκτελέσεις) στη διαδικασία των πέναλτι και πήραν την πρόκριση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ Παπαδάκης απέκρουσε δυο πέναλτι.

Οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 50’. Ο Παρθένης κέρδισε το πέναλτι από τον Ξενοκτιστάκη και ο Καρίκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα. O ΟΦΗ ισοφάρισε στο 73’ όταν ο Κοντογιάννης έπιασε το μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα των Τρικάλων (1-1).

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα και της παράτασης, δεν αναδείχθηκε νικητής και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου ο ΟΦΗ ήταν εύστοχος με τους Κοντογιάννη, Σουρνάκη, Περδίκη, Ρεμούνδο και πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Ζήκος): Βουτσελάς, Μανώλης (110’ Τσοπανίδης), Δράμπαλης, Παπουτσάκης, Τσιμπούκας, Καρίκι, Τοπτίδης, Σκίλα, Παρθένης (89’ Παπανικολάου), Κατσαντώνης, Βαγενάς (82’ Σικολάς).

ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης (63′ Ρουσσάκης), Κοντογιάννης, Κομνηνός (92’ Λαμπριανίδης), Κουράκης (70′ Σταυρακάκης), Σουρνάκης, Ρεμούνδος, Περδίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα