Από τη Νορβηγία στα Χανιά: Οι δύο αδερφές που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά με το νέο Wine Bar-Restaurant στο Παλιό Λιμάνι

Ζούσαν για χρόνια στη Νορβηγία, δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο της εστίασης και αποφάσισαν να έρθουν στα Χανιά και να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό χώρο για όσους αγαπούν το καλό κρασί και το ποιοτικό φαγητό.

Ο λόγος για δύο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη, των οποίων η αγάπη στα Χανιά τις έκανε να φτιάξουν το Wine

bar και Bistro «Οινόα», στα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια της οδού Θεοτοκοπούλου.Το Οινόα, προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση συνοδεία όμορφης μουσικής και εκλεκτών κρασιών και πιάτων. Είναι στην καρδιά του λιμανιού, ωστόσο ξεφεύγει από τα κλασικά μαγαζιά και δίνει μία νότα κομψότητας και χλιδής στην ήδη γραφική τοποθεσία.
«Η αγάπη για το καλό κρασί και το καλό φαγητό, γέννησαν το Οινόα, το οποίο ήταν πάντα όνειρο ζωής», αναφέρει η μία εκ των ιδιοκτητριών Μαρία Κεχαγιά. «Η αδερφή μου κι εγώ ασχολούμαστε χρόνια με τα κρασιά και τα εστιατόρια στη Νορβηγία όπου κατοικούσαμε για χρόνια, και θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά που τα αγαπάμε ιδιαιτέρως, και να δραστηριοποιηθούμε εδώ».
Το Οινόα καλύπτει όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, καθώς όπως τονίζει η Μαρία, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών και στο service. “Προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες μας, γιατί θέλουμε όλοι να νιώθουν ξεχωριστοί και να βρίσκονται σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον».«Δίνουμε ακόμη, βάση στις λεπτομέρειες και στις εξαιρετικές πρώτες ύλες ενώ έχουμε μεγάλη γκάμα από κρασιά και φαγητό, παρότι διαθέτουμε ένα μικρό μαγαζί. Έτσι, μεγάλη είναι και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να το περάσουμε και στον κόσμο», αναφέρει η Μαρία.
Στο Οινόα εκτός από εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά κρασιά, μπορεί κανείς να δοκιμάσει εκπληκτικά πιάτα από αγνά ντόπια υλικά, από έναν καταξιωμένο σεφ, και παραδοσιακό πρωινό, το οποίο προετοιμάζει Χανιώτισσα μαγείρισσα. Το Οινόα λειτουργεί μόλις δύο εβδομάδες, έχει ξεχωρίσει και έχει αποκτήσει ήδη τους τακτικούς του ντόπιους πελάτες, ενώ τα εγκαίνια που επιμελήθηκε το All in Chania Events, έγιναν την περασμένη Παρασκευή.
Το Οινόα ήρθε για να μείνει και για να γίνει το καινούριο μας στέκι ενώ υπάρχει και σκέψη να λειτουργήσει και το χειμώνα.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα