Απίστευτη απάτη και «χρυσά» κέρδη: Σπείρα πουλούσε αντί για κινητά… μπουκάλια νερό

Στην εξάρθρωση ενός κυκλώματος που εκμεταλλευόμενο την τάση των πολιτών να αγοράζουν προϊόντα online εξαπατούσε κόσμο και του έστελνε αντί για κινητά… μπουκάλια νερό προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV και της Μίνας Καραμήτρου ειδικότερα, η σπείρα δρούσε κυρίως στα νότια προάστια, ενώ το περίεργο της υπόθεσης είναι πως οι συναλλαγές δεν γίνονταν μέσω χρεωστικών καρτών, αλλά αντικαταβολής, διαδικασίας δηλαδή που καθιστά πιο δύσκολη την εξαπάτηση.

Πώς

δρούσαν οι επιτήδειοι

Όπως όλα μαρτυρούν, οι δράστες είχαν στήσει μια ολόκληρη εικονική επιχείρηση. Είχαν φτιάξει ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο και τα social media, ενώ έστελναν μηνύματα πως πουλάνε σε πολύ καλές τιμές συσκευές. Κάποιοι πολίτες πείστηκαν, όταν όμως γινόταν το ραντεβού για την παράδοση και αφού έδιναν φυσικά τα χρήματα, διαπίστωναν πως είχαν πέσει θύματα απάτης και μέσα στα κουτιά που τους παρέδιδαν βρίσκονταν μπουκάλια νερό.

The post Απίστευτη απάτη και «χρυσά» κέρδη: Σπείρα πουλούσε αντί για κινητά… μπουκάλια νερό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα