Απίστευτες εικόνες σε γνωστό κλαμπ: “Ασφυκτιούσε” από κόσμο, ενώ η Αστυνομία το είχε κλείσει για παραβάσεις

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού, σε μία ημέρα που το κλαμπ θα έπρεπε να είναι… κλειστό

Το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, άνοιξε παράνομα το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. του είχε βάλει «λουκέτο» για 15 ημέρες μόλις λίγες ώρες πριν.

Η είδηση του «λουκέτου» που μπήκε χθες τα ξημερώματα στο κλαμπ δεν μας έκανε εντύπωση, καθώς ήταν η φυσική εξέλιξη για ένα νυχτερινό μαγαζί το οποίο συνειδητά για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα κορονοϊού.

Αυτό που ξεπερνάει κάθε λογική ωστόσο είναι το γεγονός ότι παρά το «λουκέτο» της ΕΛ.ΑΣ. για 15 ημέρες, το κλαμπ

στην Ιερά Οδό… λειτουργούσε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου 25 Δεκεμβρίου.

Η… κανονικότητα αυτή περιελάμβανε και όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων εβδομάδων, καθώς για άλλη μία φορά οι έλεγχοι ήταν μηδαμινοί, ενώ οι… γνωστοί έμπαιναν από την… πίσω πόρτα με ένα νεύμα στον «πορτιέρη».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά χθες το μεσημέρι, το κλαμπ θα έπρεπε να παραμείνει κλειστό για 15 ημέρες καθώς τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν ελέγχους εντόπισαν δύο πελάτες με πλαστά πιστοποιητικά.

Στους πελάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, στην επιχείρηση 10.000 ευρώ, ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος του καταστήματος.

newsbomb.gr

The post Απίστευτες εικόνες σε γνωστό κλαμπ: “Ασφυκτιούσε” από κόσμο, ενώ η Αστυνομία το είχε κλείσει για παραβάσεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα