Απίστευτες εικόνες: Γυναίκα γέννησε όρθια στο διάδρομο του μαιευτηρίου

Έχοντας γεννήσει ήδη πέντε κόρες, η Τζέσικα Χόγκαν από το Ράιλι του Κάνσας, μάλλον δεν φανταζόταν ότι η γέννηση μοναχογιού της θα εξελισσόταν σε μία απίστευτη περιπέτεια. Γιατί ο μικρός Μαξ ήρθε στον κόσμο με έναν άκρως επεισοδιακό τρόπο: Γεννήθηκε στο διάδρομο του μαιευτηρίου και κυριολέκτικά… στα χέρια του πατέρα του.
Τον περασμένο Ιούλιο, η Τζέσικα είχε μπει ήδη στις «μέρες», έχοντας συσπάσεις για αρκετά 24ωρα, που την οδήγησαν αρκετές φορές στο μαιευτήριο και από εκεί πίσω στο σπίτι λόγω… «λάθος συναγερμού».

Μέχρι

που αργά ένα βράδυ τα νερά της έσπασαν και η Τζέσικα με το σύζυγό της Τράβις πήραν ακόμη μια φορά το δρόμο για το μαιευτήριο.
Μόνο που αυτή τη φορά, ο μικρός Μαξ ήταν πραγματικά βιαστικός και ανυπόμονος να συναντήσει τους γονείς του. Μόλις μπήκαν στο μαιευτήριο στις 3 τα ξημερώματα, η νεαρή γυναίκα ένιωσε ότι το μωρό της ερχόταν στον κόσμο.
«Τράβις, πιάσ’τον!!!», ήταν η κραυγή αγωνίας που θυμάται να ξεστομίζει η Τζέσικα, νιώθοντας το παιδί να γεννιέται, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν ακόμη στο διάδρομο του νοσοκομείου. Ο σύζυγός της ίσα που πρόλαβε να πιάσει με τα χέρια το κεφάλι του γιου, καθώς η γυναίκα του είχε αρχίσει να γεννάει όρθια.
Το προσωπικό του νοσοκομείου, ακούγοντας τις φωνές έσπευσε φυσικά να βοηθήσει το ζευγάρι. Η διαδικασία βέβαια είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, με το διάδρομο να μετατρέπεται σε… επιτόπια και αυτοσχέδια «αίθουσα τοκετού». Ο μικρός Μαξ είχε ήδη έρθει στον κόσμο και ήταν ασφαλής στην αγκαλιά της μαμάς του.

Οι Χόγκαν μετά από μήνες ανέβασαν στα social media ένα βίντεο με την περιπετειώδη γέννηση του γιου τους, αλλά και να ευχαριστήσουν δημόσια το προσωπικό του νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Όσο για τον μικρό Μάξγουελ Αλεξάντερ, χαίρει άκρας υγείας και είναι ευτυχισμένος στην πολυπληθή οικογένειά του, όπου οι γυναίκες έχουν την απόλυτη πλειοψηφία.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα