Απέναντι στο Παλαιό Φάληρο και εντός έδρας το νέο παιχνίδι της ομάδας πόλο του ΝΟΧ

Ενα νέο εντός έδρας παιχνίδι ακολουθεί στο πρόγραμμα της Α1 για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη φιλοξενεί στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου (15/10) το Παλαιό Φάληρο, έχοντας ως στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου θετικού αποτελέσματος για τη φετινή χρονιά.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

είχε κατά διαστήματα μία καλή εικόνα στο πολύ δύσκολο πρώτο παιχνίδι, που ήταν απέναντι στον Απόλλωνα και εν όψει της νέας του αποστολής φιλοδοξεί να είναι πιο ουσιαστικός, παίζοντας άλλωστε πάλι στο κολυμβητήριο Χανίων.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Χανιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει στη βοήθεια ενός εκ των δύο ξένων παικτών του, του Ντα Σίλβα, ο οποίος και θ’ απουσιάσει διότι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Ως εκ τούτου, η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Αγιωργούσης, Νικολαΐδης, Σπάχιτς, Πολύζος, Μητράκης, Μπατάκης, Χαριτάκης, Σολεϊμάνιπακ, Μαζοκοπάκης, Παππάς, Κουτρουλάκης, Γράσσος, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης.

The post Απέναντι στο Παλαιό Φάληρο και εντός έδρας το νέο παιχνίδι της ομάδας πόλο του ΝΟΧ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα