Απαράδεκτες εικόνες στον Πλατανιά: Κάλυψαν την τρύπα στον δρόμο με ξαπλώστρες έξω από ξενοδοχείο

Μια τραγική κατάσταση αντίκρυσε ένας επισκέπτης από το Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια της βόλτας του τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή του Πλατανιά.

Ο Ρεθυμνιώτης επισκέπτης, μιλώντας στο zarpanews.gr, ανάφερε πως σε πολυσύχναστο δρόμο του Πλατανιά, όπου υπάρχει και ξενοδοχειακή μονάδα, ο δρόμος έχει υποστεί φθορά, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα, η οποία κρίνεται επικίνδυνη τόσο για τους πεζούς όσο και για διερχόμενους οδηγούς.

Ο ίδιος δήλωσε, πως «η τρύπα είναι στον Πλατανιά Χανιών, στον δρόμο προς το ξενοδοχείο…,

είναι ο πρώτος δρόμος μετά το γήπεδο που πάει παραλία και είναι αρκετά πολυσύχναστος. Εγώ ήμουν με την οικογένεια μου το βράδυ εκεί και έβλεπα πολύ κόσμο να κατεβαίνει και το βράδυ. Επειδή μου φάνηκε πολύ περίεργο να υπάρχει τέτοια τρύπα, ειδικά σε ένα τόσο τουριστικό μέρος, μίλησα εκεί με την γειτονιά. Σαν μέτρο προστασίας έβαλαν τις ξαπλώστρες, τις οποίες από ότι μου είπαν τις έβαλαν οι πολίτες, και οκ με τις ξαπλώστρες δεν πέφτει άνθρωπος, αλλά από ότι μου είπαν η τρύπα μεγαλώνει σιγά σιγά, και περνάνε και φορτηγά, και είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα υποχωρήσει τόσο που θα πέσει μέσα το φορτηγό».

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης χαρακτηριστικά, μετά από συνομιλία που είχε με κατοίκους της περιοχής, τον ενημέρωσαν πως ο δήμος έχει ενημερωθεί ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει εργασίες αποκατάστασης: «Ο δήμος, από ότι μου είπαν πάντα, εγώ δεν κάλεσα για να γνωρίζω, τον έχουν ενημερώσει από την προηγούμενη Τετάρτη, και η μόνη ενέργεια αυτού να είναι η κορδέλα και ένας κώνος. Εγώ μένω Ρέθυμνο, άμεσο όφελος δεν έχω, αλλά είναι κρίμα από το Θεό να χτυπήσει άνθρωπος. Υπάρχει και ένα κολωνάκι, αυτό αν δεν το προσέξεις, όταν πας να αποφύγεις την τρύπα, πέφτεις πάνω του. Κόντεψα να την πάθω…» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.

Όπως και να’ χει πάντως, η τρύπα θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα. Αυτή η εικόνα εν μέσω τουριστικής περιόδου μόνο απαράδεκτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μάλιστα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δήμους της Κρήτης.

zarpanews.gr

The post Απαράδεκτες εικόνες στον Πλατανιά: Κάλυψαν την τρύπα στον δρόμο με ξαπλώστρες έξω από ξενοδοχείο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα