Απαντά για όλα η Βαλαβάνη: Η σχέση με τον Ντάνο, η συγνώμη, η «κλίκα» και ο πιθανός έρωτάς τους | Video

Με άκρως αποκαλυπτικές διαθέσεις έφτασε στην Ελλάδα, όπως φαίνεται, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αθλητικογράφος βρίσκεται σήμερα στο πλατό του Survivor Πανόραμα και μας έχει βομβαρδίσει με αποκαλύψεις. Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί στο κοινό γύρω από την σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο παίρνουν απάντηση σιγά σιγά, ένα-ένα.

Για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, αποκάλυψε στο πλατό της Ελεονώρας τον πραγματικό λόγο που ψήφισε προς αποχώρηση τον Ντάνο!

«Μιλήσαμε με τον Ντάνο, χρειάστηκε να μιλήσουμε αρκετές φορές. Στο τέλος μου είπε ότι δεν είχαμε το χρόνο να πούμε όλα αυτά που θέλαμε. Θέλω να τον μάθω και να με μάθει εκτός, έχουμε πραγματικά κι άλλα να πούμε.

Τι με ενοχλούσε… Ας πούμε, ήθελα να ξυπνήσω να φτιάχνω τα πιτάκια, ξυπνούσε εκείνος και τα έφτιαχνε, και εγώ έκανα σαν μικρό παιδάκι. Είχα πάει και του το είχα πει, μέσα εκεί δεν μπορείς να φανταστείς, δεν υπάρχει! Τι άλλο: Δεν ήθελε να φάει γιατί δεν του είχαν πετύχει τα πιτάκια, και τα έφτιαχνε εξαιρετικά! Ήτανε λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του, του έχω μιλήσει όταν ήταν κλειστές οι κάμερες, και το έχει παραδεχτεί. Μου είπε, ναι, έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να κρίνω την πίστη του, είναι καθαρά δικό του θέμα.Είχα πει και στον Χανταπάκη ότι ήταν υπερβολικός, και είχα μπει στη μέση να τους χωρίσω!

Εγώ τον υπέδειξα ως υποψήφιο, γιατί δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις, δεν μπορούσα να του ανοιχτώ ας πούμε όπως με τη Λάουρα και τον Κοκκινάκη, και μιλήσαμε και ανοιχτήκαμε αργότερα, ξέρει πάρα πολλά για την προσωπική μου ζωή, και ξέρω πολλά για τη δική του. Θα μπορούσα να κάνω παρέα και εκτός με τον Ντάνο, όπως και με όλα τα παιδιά!»

Εννοείται πως η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε τα όσα ακούγονταν για εκείνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλοντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να της απαντήσει ειλικρινά τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους, όπως και έγινε.

«Όσον αφορά ότι έκανα κάτι και το μετάνιωσα, υπήρχαν πράγματα που τώρα σκέφτομαι ότι ναι δεν έπρεπε να το κάνεις κι έχω μάθει από την οικογένεια μου να ζητάω συγγνώμη και μιλάω και για τον Γιώργο. Έχω κάνει λάθος εκτίμηση για τον Γιώργο. Την πρώτη μέρα που ήρθε στην δική μας παραλία ήμουν εκείνη που μοιράστηκα το φαγητό μου μαζί του γιατί δεν είχε να φάει και δεν το έκανα για να με αγαπήσει το έκανε με όλη μου την καλή θέληση και καρδιά. Φάγαμε μαζί της δυο πατάτες και τον πλησίασα να τον γνωρίσω και να νιώσει άνετα μαζί μας. Δεν κάναμε πολύ παρέα γιατί έδεσε με τον Γιάννη τον Σπαλιάρα και τον Χρανιώτη. Αργότερα παρεξήγησα κάποια πράγματα και υπήρχαν και κοντρίτσες, μπορεί κι εγώ να τα είδα κάπως διαφορετικά τα πράγματα κι έγινε ότι έγινε. Δεν με επηρέασε κανείς, έχω την άποψη μου έχω την γνώμη μου και ξέρω αυτό που λέω. Να με καθοδηγήσεις κάποιος δεν υπήρχε. Είχα την δική μου άποψη αν και άκουσα πράγματα.»

Πηγή: youweekly.com

Keywords
Αναζητήσεις
η βαλαβανη απανταει στα σχολια
Τυχαία Θέματα