Αντώνης Τσαπατάκης: Προήχθη σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης – Το συγκινητικό μήνυμά του

Με μία συγκινητική ανάρτηση, ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης ανακοίνωσε την προαγωγή του σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, περνώντας συγχρόνως ένα δυνατό μήνυμα σε όλους όσοι αγωνίζονται να καταφέρουν κάτι που θέλουν πολύ και να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009 ο Αντώνης Τσαπατάκης κρίθηκε, βάσει νομοθεσίας, ανίκανος να συνεχίσει το έργο του στην Ελληνική Αστυνομία, μετά τον τραυματισμό του, που οδήγησε στην αναπηρία του.

Το 2017 το αίτημά του για επανακατάταξη γίνεται δεκτό και υπηρετεί ως

αστυφύλακας στην Αθλητική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που κατάφεραν και άλλοι 14 συνάδελφοί του που είχαν αποταχθεί για τον ίδιο λόγο.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του:

Εσείς έχετε καταφέρει κάτι το οποίο δεν φανταστήκατε ποτέ;
Εγω σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ…
Το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσια μου στο σώμα.

Σήμερα προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια όμως την ένιωσα για το γεγονός ότι μπόρεσα μέσω της αλλαγής του νομοσχέδιου που ζήτησα, να επαναπροσληφθούν άλλοι 14 συνάδελφοι που είχαν αποταχθεί για τον ίδιο λόγο.

Ελπίζω να διαβάζουν τις γραμμές αυτές εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του αρχικού άδικου νομοσχεδίου ώστε να πιστέψουν ακόμα και εκείνοι πως όλα είναι δυνατά, με θέληση, πίστη, προσπάθεια και αγάπη…. Κυρίως όμως να πιστέψουν στις δυνατότητες…όλων!
*Καθημερινά, συνάνθρωποι μας με διαφορετικότητα στην κίνηση ή στην ζωή γενικότερα (ΑΜΕΑ), αποκλείονται εργασιακά λόγο της αναπηρίας τους.

zarpanews.gr

The post Αντώνης Τσαπατάκης: Προήχθη σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης – Το συγκινητικό μήνυμά του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντώνης Τσαπατάκης, Προήχθη, ΕΛΑΣ, Χανιώτης,antonis tsapatakis, proichthi, elas, chaniotis