Αντίθετοι στο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στα Χανιά: «Ευκαιρία για τις πολυεθνικές να ξεσκαρτάρουν το εμπόρευμά τους» | Video

| Video

Την εναντίωσή τους στην προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων σήμερα Κυριακή, εκφράζουν ιδιωτικοί υπάλληλοι στα Χανιά που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Κάτωλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του σωματείου τους.

«Είμαστε σε μια εποχή που με τέτοιο κύμα ακρίβειας, οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν ακόμα και βασικές ανάγκες. Θεωρούμε πως δεν είναι αυτό μας έλειπε το ανοίξουν τα μαγαζιά την Κυριακή. Είναι ένα πάγιο αίτημα των μεγαλοεργοδοτών και των μεγάλων

επιχειρήσεων που έρχεται να ικανοποιήσει η κυβέρνηση. Μια καλή ευκαιρία να ξεσκαρτάρουν, το εμπόρευμά τους που δεν έχει να κάνει με τους εργαζόμενους αλλά με την αύξηση της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων» σημείωσε σε δήλωσή του ο Γιώργος Μπυράκης, αντιπρόεδρος συνδέσμου ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Χανίων  ζητώντας να διασφαλιστεί η Κυριακάτικη αργία για κάθε εργαζόμενο στο εμπόριο και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο.

zarpanews.gr

The post Αντίθετοι στο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στα Χανιά: «Ευκαιρία για τις πολυεθνικές να ξεσκαρτάρουν το εμπόρευμά τους» | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίθετοι, Κυριακάτικο, Χανιά, Ευκαιρία, | Video,antithetoi, kyriakatiko, chania, efkairia, | Video