Ανδρουλάκης: «Από τα Χανιά του Ελευθερίου Βενιζέλου, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ξανά ψηλά το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης»

Στα Χανιά βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακςή ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας με το ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησε ομιλία στον Δημοτικό Κήπο (δείτε εδώ), ενώ νωρίτερα βρέθηκε σε ανάλογη συγκέντρωση στην Κίσσαμο.

«Κάνω ένα αγώνα γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης και να ξανά βάλουμε στην καρδιά του κόσμου το ΠΑΣΟΚ,

τις ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας, τις ιδέες που θέλουν μία Ελλάδα που οι κοινωνικές ανισότητες δεν θα καλπάζουν, μία Ελλάδα που το κοινωνικό κράτος θα είναι ισχυρό, μία Ελλάδα που η οικονομική ανάπτυξη θα γεννά πολλές και καλές θέσεις εργασίας για τα νέα παιδιά.

Για να σταματήσει να φεύγει το καλύτερο ανθρώπινο κεφάλαιο στο εξωτερικό. Μία Ελλάδα που το πολιτικό σύστημα θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία και δεν θα πληγώνει τον λαό μέσα από την πελατειακή του συμπεριφορά, μέσα καταστροφική του νοοτροπία» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Από τα Χανιά του Ελευθερίου Βενιζέλου πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ξανά ψηλά το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης» επεσήμανε.

Για τις εσωκομματικές εκλογές ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Με ενότητα, την ενότητα που είναι και η μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της η Φώφη Γεννηματά, πρέπει να την διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Και οι έξι να δώσουμε έναν αγώνα πολιτικό, έναν αγώνα με ενότητα, έναν αγώνα που θα αθροίσει δυνάμεις και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο και μετά να μείνουμε μαζί να φέρουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές. Πιστεύω με αυτά που συναντώ ότι θα πάρουμε ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό.

Διεκδικούμε να εκφράσουμε πλειοψηφικά τον προοδευτικό κόσμο της χώρας, είτε ανήκει στο κέντρο, είτε στην αριστερά» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.



zarpanews.gr

The post Ανδρουλάκης: «Από τα Χανιά του Ελευθερίου Βενιζέλου, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ξανά ψηλά το λάβαρο της δημοκρατικής παράταξης» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα