Αναβολή για λόγους υγείας στην δίκη του Χανιώτη καθηγητή για την ασέλγεια σε μαθήτριες

Αναβολή λόγω ασθένειας του κατηγορουμένου δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος 7 μαθητριών από τον καθηγητή τους και ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, που είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά (δείτε ΕΔΩ).

Ο 60χρονος έχει καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκιση για κατάχρηση σε ασέλγεια σε πέντε ανήλικες μαθήτριες και παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών.

Η υπόθεση ξεκίνησε να αποκαλύπτεται

την Πρωτοχρονιά του 2019, ενώ η σύλληψη του 57χρονου καθηγητή και η συνακόλουθη δημοσιοποίηση των στοιχείων του τότε, έδωσε νέες διαστάσεις καθώς εμφανίστηκαν και άλλα κορίτσια – θύματά του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε το 2020 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου χωρίς ακροατήριο με την απόφαση να είναι καταδικαστική για τον καθηγητή.

Οι κατηγορίες με τις οποίες θα βρεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος είναι:

Κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων κοριτσιών που συμπλήρωσαν τα 14, όχι όμως τα 18 έτη, τα οποία οι γονείς/κηδεμόνες τα είχαν εμπιστευτεί στον δράση για να τα επιβλέπει και να τα φυλάσσει προσωρινά στο πλαίσιο ιδιωτικών μαθημάτων που τους παρέδιδε, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, πράξη τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βαθμό κακουργήματος.

Προσβολή αιδούς ανηλίκων κοριτσιών από ενήλικο, που του τα είχαν εμπιστευθεί για να τα επιβλέπει και να τα φυλάσσει προσωρινά, σε βαθμό πλημμελήματος.

zarpanews.gr

The post Αναβολή για λόγους υγείας στην δίκη του Χανιώτη καθηγητή για την ασέλγεια σε μαθήτριες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα