Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς πριν ξεψυχήσει

Τα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς, που έπεσε νεκρή από όπλο που πυροδότησε ο Άλεκ Μπάλντουιν σε γύρισμα, ήρθαν στο φως από τους Los Angeles Times, oι οποίοι βασίστηκαν στις μαρτυρίες μελών του συνεργείου, σε e-mails και μηνύματα.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, ο Μπάλντουιν έκανε πρόβα με το όπλο, όταν σημειώθηκε το τραγικό γεγονός. Η Χάτσινς, ως διευθύντρια

φωτογραφίας στην ταινία, παρευρισκόταν επίσης στο σημείο μαζί με άλλα μέλη του συνεργείου, ψάχνοντας την κατάλληλη γωνία λήψης για τη συγκεκριμένη σκηνή.

«Υποθέτω πως θα το βγάλω, θα το τραβήξω και θα κάνει ‘Μπαμ’» είχε πει στην πρόβα ο ηθοποιός, με το όπλο ανά χείρας. Το συγκεκριμένο όπλο, το οποίο ήταν ένα αληθινό περίστροφο- αντίκα, κανονικά θα έπρεπε να έχει ψεύτικες σφαίρες.

Οι σφαίρες όμως ήταν αληθινές. Πυροβολώντας, ο Μπάλντουιν πέτυχε τη Χάτσινς, την τραυμάτισε και εκείνη, με αίμα στο στήθος της, έπεσε στην αγκαλιά του επικεφαλής ηλεκτρολόγου.

Την ίδια ώρα και ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, που επίσης χτυπήθηκε από σφαίρα, έπεσε πίσω στο έδαφος. «Τι ήταν αυτό; Αυτό καίει» φώναξε ο ίδιος. Ο Σόουζα στεκόταν πίσω από τη Χάτσινς, κοιτώντας μέσα από την κάμερα.

Μετά το αρχικό σοκ, όλοι οι παρευρισκόμενοι φέρονται να στράφηκαν στη Χάτσινς. «Αυτό δεν ήταν καλό», φέρεται να της είπε ένας χειριστής μπουμ, με την ίδια να απαντά: «Αυτό δεν ήταν καθόλου καλό», πριν ξεψυχήσει.

Η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία συνεχίζεται. Στο μεταξύ, ο Μπάλντουιν, ο οποίος είναι και ένας από τους παραγωγούς της ταινίας, δήλωσε ότι τα γυρίσματα δεν θα συνεχιστούν.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Έτσι είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει; Σχεδόν καμιά δεν έχει προκαλέσει κάποιο δυστύχημα».

«Η Χαλίνα Χάτσινς ήταν οικογένειά μου» σχολίασε ο ηθοποιός και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «συνεχή επαφή» με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι «συντετριμμένος από τη θλίψη».

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη το φρικτό γεγονός. Δεν του επιτρέπεται να κάνει κανένα σχόλιο γιατί είναι η έρευνα είναι σε εξέλιξη», υπογράμμισε ο Μπάλντουιν, μιλώντας για τον σύζυγο της Χάτσινς.

eleftherostypos.gr

The post Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τελευταία λόγια της Χαλίνα Χάτσινς πριν ξεψυχήσει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλεκ Μπάλντουιν, Χαλίνα Χάτσινς,alek balntouin, chalina chatsins