Αλαλούμ με τα μέτρα στα ΕΛΤΑ στα Χανιά: Άλλοι κανόνες σε κάθε κατάστημα; Τι καταγγέλλουν πολίτες

Ένα απίστευτο αλαλούμ όσον αφορά τα μέτρα που ισχύουν για την εξυπηρέτηση των πολιτών στα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, αναδεικνύεται μέσα από τις πρόσφατες καταγγελίες στο zarpanews.gr!

Μόλις προχθές, ακροάτρια του ZARPA RADIO 89,6 σε τηλεφωνική της επικοινωνία ανέφερε πως ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και ταυτοποίηση στοιχείων για να ψωνίσει κάποια απαραίτητα σε μικρά μαγαζάκια του κέντρου που δεν είχαν παρά 2-3 πελάτες… στη συνέχεια

μετέβη στο κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, όπου ενώ επικρατούσε συνωστισμός, δεν υπήρχε κάνεις έλεγχος πιστοποιητικών στην είσοδο!

Την ίδια ώρα…. λίγο πιο έξω από το κέντρο, σε άλλο υποκατάστημα του ίδιου φορέα, φαίνεται πως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά!

Σύμφωνα με γραπτή καταγγελία στο zarpanews.gr (τα στοιχεία της καταγγέλλουσας στην διάθεσή μας) «στο κατάστημα ΕΛΤΑ Μουρνιών Χανίων για να σε εξυπηρετήσουν ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού η ραπιντ τέστ 48ωρων. Κάλεσα στα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ούτε ράπιντ τεστ ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για να σε εξυπηρετήσουν! Περιμένει ο κόσμος τόση ώρα για να κάνει την δουλειά του και τον διώχνουν γιατί λένε δεν εξυπηρετούν αλλιώς!».

Καλό θα είναι τα ΕΛΤΑ να αποφασίσουν να ακολουθούν μία ενιαία πολιτική ως προς αυτό το θέμα, ώστε να είναι και πιο αποτελεσματική η εφαρμογή της…

zarpanews.gr

The post Αλαλούμ με τα μέτρα στα ΕΛΤΑ στα Χανιά: Άλλοι κανόνες σε κάθε κατάστημα; Τι καταγγέλλουν πολίτες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλαλούμ, ΕΛΤΑ, Χανιά, Άλλοι,alaloum, elta, chania, alloi