Ακόμα πιο “ακριβοί” οι ανεμβολίαστοι πελάτες – Λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ μπαρ στην Κρήτη

Ακόμα μια μέρα με εντατικούς ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων της πανδημίας και στην Κρήτη. Συγκεκριμένα χθες, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν 2.693 έλεγχοι και υποβλήθηκαν 20 πρόστιμα σε όλη την Περιφέρεια.

Πιο αναλυτικά, στο επίκεντρο έρχεται ξανά το Ηράκλειο με ένα καφέ μπαρ να βάζει «λουκέτο» για 15 μέρες και να πληρώνει πρόστιμο 5.000 ευρώ για πελάτη που δεν τηρούσε τα μέτρα εντός του καταστήματος.

Βάση των νέων μέτρων, το πρόστιμο και οι μέρες αναστολής είναι αυξημένα για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.

Επίσης, πρόστιμο 300 ευρώ υποβλήθηκαν σε έναν πελάτη καφετέριας αλλά και σε 8 υπαλλήλους καταστημάτων. Μία παράβαση για μη χρήση αναγραφόμενης πινακίδας χωρητικότητας ατόμων σε κατάστημα λιανικού εμπορίου, με το πρόστιμο των 300 ευρώ εξίσου.

Στα Χανιά, τα πρόστιμα που αφορούν τη μη χρήση μάσκας αναφέρονται σε: 2 υπαλλήλους κομμωτηρίου, έναν υπάλληλο καθαριστηρίου και έναν οδηγό λεωφορείου. Επιπλέον, 2 ακόμα πρόστιμα για μη χρήση αναγραφόμενης πινακίδας σε καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Τέλος, όσον αφορά το Ρέθυμνο, το χέρι στην τσέπη θα βάλουν 2 υπάλληλοι καταστήματος υγειονομικού για μη χρήση μάσκας.

zarpanews.gr

The post Ακόμα πιο “ακριβοί” οι ανεμβολίαστοι πελάτες – Λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ μπαρ στην Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα