Αιματηρό επεισόδιο: Ελεύθερος ο 17χρονος Χανιώτης – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 17χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 37χρονου (δείτε ΕΔΩ), από κοινού και κατά συναυτουργία με έναν 22χρονο -Χανιώτες και οι δύο- ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Στην απολογία του ο 17χρονος υποστήριξε πως είχε μικρότερη εμπλοκή στο συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης σε υπαίθριο χώρο – πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου. Παράλληλα αρνήθηκε την κατοχή όπλου (μαχαιριού εν προκειμένω).

«Το Δικαστήριο αναγνώρισε την μικρότερη συμμετοχή

του δικού μου εντολέα» σημείωσε η δικηγόρος του 17χρονου.

Για την υπόθεση, κατηγορείται και ο πατέρας του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

To χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ένας 37χρονος, τα ξημερώματα της Τετάρτης σημειώθηκε καυγάς έξω από κατάστημα των Χανίων, μεταξύ του 37χρονου και δύο αγνώστων.
Όπως αναφέρει το θύμα, μετά τον καυγά οι άγνωστοι συνέχισαν να τον παρενοχλούν με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να σταματήσει και να ξεκινήσει εκ νέου καυγάς.

Κάποια στιγμή, ένας από τους αγνώστους έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τον 37χρονο στον μηρό, ενώ στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες μπήκαν στο Ι.Χ. του 37χρονου κι εξαφανίστηκαν.

Το θύμα ειδοποίησε τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον παραλαμβάνει μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι αρχές αναζητούν τους δράστες.

zarpanews.gr

The post Αιματηρό επεισόδιο: Ελεύθερος ο 17χρονος Χανιώτης – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα