Άγριο σκηνικό έξω από σχολείο: 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 16χρονο

Με ένα μαχαίρι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους ανήλικοι στην Καισαριανή, μετά από καβγά που πήρε για ακόμα μια φορά «άγριες» διαστάσεις.

Το νέο αιματηρό περιστατικό, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας έξω από το 1ο Γενικό Λύκειο στην οδό Ηρως Κωνσταντοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου που είχαν λόγω προσωπικών διαφόρων, ένας 16χρονος με ένα άλλο ανήλικο.

Ξαφνικά στο σημείο εμφανίστηκε ομάδα ατόμων οι οποίοι επιτέθηκαν με κλωτσιές και γροθιές τον 16χρονο. Ανάμεσα τους και ένας 15χρονος από τη Μολδαβία,

ο οποίος τράβηξε μαχαίρι με το οποίο κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο μαθητή.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του, ενώ οι αρχές που ειδοποιήθηκε για το συμβάν ξεκίνησε τις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής εντόπισαν και συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 15χρονο αλλοδαπό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ieidiseis.gr

The post Άγριο σκηνικό έξω από σχολείο: 15χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 16χρονο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριο, 15χρονος, 16χρονο,agrio, 15chronos, 16chrono