Άγριες Μέλισσες: Το τέλος ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Ο τηλεοπτικός Μελέτης Ζωητός ή αλλιώς Γιώργος Γεροντιδάκης, συνομιλώντας σήμερα το μεσημέρι με την Ελένη Μενεγάκη, επιβεβαίωσε ότι οι «Άγριες Μέλισσες» διανύουν φέτος την τελευταία σεζόν τους.

Σχολίασε δε, πως η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ANT1 κατάφερε να αλλάξει τόσο τη ζωή αρκετών ηθοποιών και συντελεστών της, όσο και το γενικότερο τοπίο της τηλεόρασης.

«Βλέπουμε πια ότι όλα τα κανάλια έχουν μια εξαιρετική μυθοπλασία

και είμαι πολύ ευγνώμων που συμμετείχα και συμμετέχω ακόμα σ’ αυτή την αλλαγή. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μου κέρδος από τις Μέλισσες», σημείωσε ο ηθοποιός.

Καταλήγοντας, πρόσθεσε πως μαζί με τη σειρά, ολοκληρώνεται επίσης το ταξίδι τόσο του Μελέτη όσο και των δύο οικογενειών που μας κράτησαν καλή συντροφιά αυτά τα τρία χρόνια. Το φινάλε αναμένεται εξίσου δυνατό με όλες αυτές τις στιγμές πάθους, έρωτα, αποκαλύψεων και αγωνίας που μας χάρισαν οι δημιουργοί της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης.

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη σεζόν της σειράς διαδραματίζεται τη σκληρή εποχή της δικτατορίας που έπληξε τη χώρα στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φινάλε της σειράς ενδέχεται να δούμε ένα χρονικό άλμα εκτός χούντας που με “fast forward” θα φτάνει ακόμα και στο σήμερα, πιθανώς μέσα από τα μάτια του ηλικιωμένου πλέον Σέργιου.

The post Άγριες Μέλισσες: Το τέλος ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Γεροντιδάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα