Άγρια κόντρα Μπακογιάννη – Καμμένου με προσωπικές αναφορές

Με ένταση και απανωτές αντεγκλήσεις έριξε αυλαία η πολύωρη συνεδρίαση της Βουλής για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο που είχε ζητήσει η ΝΔ.

Αφορμή υπήρξε η καταληκτική ομιλία του Πάνου Καμμένου. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

υποστήριξε ότι η επίθεση του εναντίον γίνεται από τζάμπα μάγκες ή βλάκες και απατεώνες που δρουν ως εκπρόσωποι επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ο υπουργος Εθνικής Άμυνας κατέθεσε πρώτα τα διαπιστευτήρια του υπενθυμίζοντας ότι εκλέγεται βουλευτής για τρείς δεκαετίες πρώτα με την ΝΔ.

Ισχυρίστηκε ότι έφυγε από την παράταξη όταν ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε στην παράταξη το γραμματέα της νεολαίας της ΕΠΕΝ και μετατράπηκε σε υμνητής του ΠΑΣΟΚ

Μιλώντας για τους ΑΝΕΛ είπε οτι προκειται για ένα κίνημα πολιτών που προέρχονται από την κεντροδεξιά την κεντοαριστερά αλλά και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ότι αφορά την υπόθεση δήλωσε ότι έπραξε όσα έπραξε για να σώσει από τον αργό θάνατο της ηρωίνης 300.000 νέα παιδιά.

Κοστολόγισε την ηρωίνη που βρέθηκε στα αμπάρια του πλοίου σε τρία δις δολάρια «τα οποία χρησιμοποιούνται για να βρίσκονται συνήγοροι υπεράσπισης» είπε και ανέφερε ότι αυτοί που εκτελούν τα συμβόλαια είς βάρος του είναι εκείνοι που πήραν και τα χρήματα.

«Δικαιοσύνη δεν είναι λοιπόν να ψειρίζεις το γράμμα του νόμου για να αποφυλακίζεις λαμόγια, Δικαιοσύνη είναι να συντρίψεις εκείνους που δολοφονούν νέα παιδιά» υπογράμμισε και μέ ένταση στράφηκε κατά εκείνων που δέχονται το αιματοβαμμένο αντίδωρο για να συγκαλύψουν τα εγκλήματα. «Δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα αυτά» τόνισε.

Ο ιδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι βρίσκεται υπο παρακολούθηση από τα συμφέροντα αυτά και για αυτό άλλαξε ξενοδοχείο στο Λονδίνο το οποίο και πλήρωσε με την κάρτα του, ενώ είπε επίσης ότι παρακολουθούν τα παιδιά του και στο σπίτι του στην Ικαρία.

«Δεν διατάζουν Σουλτάνοι και οι Εσκομπάρ» επανήλθε

Ο κ. Καμμένος αράδιασε σειρά ονομάτων επιχειρηματίων. Δημοσιογράφων, και πολιιτικών ενώ είπε ότι σύζυγος της κυρίας Μπακογιάννη εργάζεται στο γραφείο του κ. Μαρινάκη.

Η αιχμή αυτή προκάλεσε την αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ πήρε τον λόγο και είπε ότι είναι κουμπάρα του Βαγγέλη Μαρινάκη και ότι έχει επίσης βαφτίσει το υιό του. «Αλλά θυμάμαι τις άριστες σχέσεις που είχε ο Καμμένος με τον Μαρινάκη» είπε και συνέχισε «αλλά εγώ είχα κοινωνικές σχέσεις. Ο Καμμένος που δεν είχε αυτή την κουμπαριά τον επισκέπτονταν πολλές φορές στο γραφείο του και όταν αδυνατούσε έστελνε τη σύζυγο του να τον επισκεφτεί, τόνισε με νόημα.

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Καμμένε άρα να έχετε σεβασμό και αν φοράτε παντελόνια τότε να σηκωθείτε από το έδρανα και πείτε στους βουλευτές να ψηφίσουν την εξεταστική επιτροπή.

Ο κ. Καμμένος πήρε το λόγο υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος έχει δει τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού μόνο μια φορά σε μια χριστουγεννιάτικη εορτή ενώ αντίθετα η γυναίκα του ποτέ.

Και περνώντας στην αντεπίθεση ρώτησε την κυρία Μπακογιάννη αν εκείνο το ένα εκατομμύριο ευρώ που εντόπισαν στο πόθεν έσχες της προέρχονταν από ναυτηλιακή εταιρία του Μαρινάκη που εδρεύει στο Λονδίνο.

«Αφηστε τα αυτά και φέρτε πίσω τα κλεμένα» είπε απευθυνόμενος προς την κυρία Μπακογιάννη.

Η τελευταία υπενθύμισε ότι είχε ζητήσει από τους βουλευτές να αρθεί η ασυλία της, ενώ αργότερα αθωώθηκε και από τα δικαστήρια.

«Εσείς να προσέχετε τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα χρήματα σας. Προσέξτε» συνέστησε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε μια ακόμα κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο τελευταίος υποστήριξε ότι δεν παρακολουθούν τα παδιά του στο σπίτι του στην Ικαρία αλλά ότι υπάρχει καταγγελία εις βάρος του επειδή πήρε χρήματα από το ΕΣΠΑ για να κάνει το σπίτι στη Ικαρία τουριστικο κατάλυμα και τελικά εκείνος τα χρησιμοποίησε για να κάνει βίλα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι έχει συναντήσει τον Γεωργαλά στο γραφείο του Καμμένου.

«Από το γραφείο μου δεν τολμούσες να περάσεις ούτε εσύ ούτε άλλα φασιστοιειδή» απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή: thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα