Αυτά είναι τα 10 πιο φωτογενή ρούχα που μπορείς να φορέσεις

Τη μια στιγμή φοράς το υπέροχο robe dress σου και αγαπάς τη ζωή (και την ελευθερία του ότι δεν χρειάζεται να κουμπώσεις κανένα παντελόνι) και την επόμενη χαζεύεις τη ροή του Instagram σου και συνειδητοποιείς ότι μοιάζεις σαν να έχεις παραφάει ή σαν να είσαι 4 μηνών έγκυος.

Για να βοηθήσουμε να μην σου ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο συγκεντρώσαμε εδώ δέκα κολακευτικά κομμάτια που επιμηκύνουν και λεπταίνουν τη σιλουέτα που έχουμε παρατηρήσει ότι δείχνουν πάντα καλά στις φωτογραφίες:

Ενα σακάκι στο σωστό shape

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα σακάκι με καλά δομημένους ώμους για να φτιάξεις μια αξιοζήλευτη σιλουέτα. Φόρεσέ το σαν κοστούμι με ένα παντελόνι ή και πάνω από ένα maxi φόρεμα.

Ένα wide-leg παντελόνι

Πολύ πιο φιλικό από το skinny τζιν, ένα φαρδύ wide-leg παντελόνι γλιστράει στους γοφούς σου και δημιουργεί την ψευδαίσθηση μακρύτερων και πιο λεπτών ποδιών. Φόρεσέ το με ένα απλό τοπ από μέσα για να κρατήσεις τις αναλογίες υπό έλεγχο.

Ένα κλασικό πουκάμισο

Αυτό το κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας κάνει για το λαιμό σου ό,τι κάνει ένα ζευγάρι nude γόβες για τα πόδια σου: τον επιμηκύνει. Απλά φρόντισε να αφήσεις ένα κουμπί ή δύο ανοιχτά στο επάνω μέρος για να μη δείχνει άβολο.

Μια midi φούστα

[email protected]

Όσον αφορά στις τάσεις της μόδας, η midi φούστα είναι το hero item δεδομένου ότι λειτουργεί σε οποιαδήποτε – και είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση.

Ένα ελαφρύ, όχι πολύ φαρδύ τοπ

[email protected]

Κράτησε τα υπερμεγέθη πλεκτά σου για μια άλλη μέρα. Την ημέρα που θα φωτογραφηθείς, διάλεξε ένα στυλ από ελαφρύτερο ύφασμα για να αποφύγεις την προσθήκη οποιουδήποτε επιπλέον όγκου στο σώμα σου. Ένα απλό τοπ συμβάλλει επίσης στο να αναδείξεις τα κοσμήματα ή τα αξεσουάρ σου.

Ένα τοπ μέσα από ψηλόμεσο παντελόνι

[email protected]

Τι κάνεις λοιπόν με όλα τα υπερμεγέθη πλεκτά και μπλούζες σου; Τα τοποθετείς μέσα σε ένα ψηλόμεσο παντελόνι για να αναδείξεις τη μέση σου και να τους δώσεις σχήμα.

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρικια

[email protected]

Ενα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια πλαισιώνει το πρόσωπό σου και του προσθέτει φως ενώ χαρίζει λάμψη σε ολόκληρο το look σου.

Ενα ανοικτό παλτό

[email protected]

Όπως και το σακάκι, ένα χαλαρά ριγμένο παλτό πλαισιώνει το σύνολό σου με κολακευτικό τρόπο. Απλά σιγουρέψου ότι δεν έχεις υπερβολικό ύφασμα κάτω από αυτό. Κράτησε τα υπόλοιπα minimal και πιο στενά.

Ενα off-shoulder τοπ ή φόρεμα

Αυτό το στυλ είναι εξαιρετικά κολακευτικό, αφού αφήνει τους ώμους σου να αποκαλυφθούν ενώ καλύπτει το επάνω μέρος του χεριού που είναι και το μεγαλύτερο σε μέγεθος.

Ένα ζευγάρι strappy nude πέδιλα

Το πιο δημοφιλές παπούτσι στο κόκκινο χαλί και για καλό λόγο, ένα nude strappy πέδιλο επιμηκύνει τα πόδια σου, ισιώνει τη στάση σου και δεν έρχεται σε σύγκρουση με ό,τιδήποτε άλλο φοράς. marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα