Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά Φαίης Σκορδά: Φασιστικό παραλήρημα που είπε να κλείσουν οι λογαριασμοί μου στα social media

Την απάντησή της στα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για εκείνη, σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλά και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά

που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη μας και την άποψή μας. Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας; Τροφή για σκέψη», είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Με αφορμή τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου προς την Δανάη Μπάρκα και την Σοφία Μουτίδου, η Φαίη Σκορδά είπε νωρίτερα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της:

«Εγώ θα έλεγα να επέλεγαν όχι άλλα πρόσωπα, αλλά άλλες συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου, παρακαλώ. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί της και δεν δίστασε να εκφέρει την άποψή του… σε υψηλούς τόνους. «Δεν μπορεί τίποτα να απαγορευτεί στη δημοκρατία, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μα***** του και να κριθεί από αυτή. Τέλος, αυτή είναι η δημοκρατία!», είπε χαρακτηριστικά.



The post Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά Φαίης Σκορδά: Φασιστικό παραλήρημα που είπε να κλείσουν οι λογαριασμοί μου στα social media appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αφροδίτη Λατινοπούλου, Φαίης Σκορδά, Φασιστικό,afroditi latinopoulou, faiis skorda, fasistiko