Αεροσυνοδός σε Βασιλική Οικογένεια η όμορφη Κρητικοπούλα | Photos + Video

Σαν ένα… παραμύθι είναι η ζωή μίας νεαρής κοπέλα από τη Σητεία. Πώς αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε να χαρακτηριστεί η πορεία της 28χρονης Κυριακής Κατσογρεσάκη με όνειρα τα οποία, όπως αποδείχτηκε, δεν έχουν ταβάνι.

Η Κυριακή ξεκίνησε από τη Σητεία και κατέληξε να είναι μία από τις προσωπικές αεροσυνοδούς της Βασιλικής Οικογένειας στη Σαουδική Αραβία.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μίλησε στη Νικολέτα Σφακιανάκη για τα βήματά της, από τη Σητεία μέχρι και τη Σαουδική Αραβία.

Η είσοδός της στην Emirates ήταν μόνο η αρχή, με την 28χρονη Κρητικιά να ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες κοπέλες από όλη την Ευρώπη. Επόμενο βήμα ήταν η Βασιλική Οικογένεια. Η Κυριακή ταξιδεύει με το προσωπικό υπερπολυτελές αεροπλάνο μαζί με τα μέλη της οικογένειας σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Τα όνειρα της όμορφης Κρητικοπούλας, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί αποδεικνύοντας στην πράξη πως το πείσμα, η θέληση και το ρίσκο επιβραβεύονται στις μέρες μας, αποτελώντας ένα παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο.

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει μαθήματα για να γίνει μία από τις ελάχιστες γυναίκες πιλότους. Έχει μάλιστα βλέψεις για μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Η επιτυχίες της Κυριακής έχουν ως αποτέλεσμα η Κρήτη να ακούγεται μέχρι τη μακρινή Σαουδική Αραβία. Η 28χρονη από την Σητεία μαζί με πολλούς ακόμα νέους που διαπρέπουν στο εξωτερικό δείχνουν το δρόμο απέναντι στην μιζέρια, την καχυποψία, αλλά και την εγκατάλειψη των ονείρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα