Xανιά | Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο υπάλληλο της ΔΕΔΙΣΑ

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο υπάλληλο της ΔΕΔΙΔΑ, Αντώνη Τσιτωνάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο 56χρονος υπάλληλος της ΔΕΔΙΣΑ, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το απορριματοφόρο στην  στη συμβολή των οδών Ζυμβρακάκηδων και Μάρκου Μπότσαρη στις 21 Φεβρουαρίου.

Η κηδεία του άτυχου

56χρονου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Παναγίας στα Χωραφάκια.

Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, στην οποία αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του Αντώνη Τσιτωνάκη, που για μέρες έδινε τη μάχη με τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ. Νοσοκομείου Χανίων.

Ο Αντώνης ήταν ένας από εμάς, μέλος της οικογένειας του Δήμου Χανίων και της ΔΕΔΙΣΑ, που εργάστηκε με συνέπεια και ήθος, στο σκληρό μέτωπο της καθαριότητας.

Υπήρξε ένας άνθρωπος εργατικός, ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του και η απουσία του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια και σε όσους τον γνώριζαν.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των υπηρεσιών, εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

zarpanews.gr

The post Xανιά | Σήμερα| Σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο υπάλληλο της ΔΕΔΙΣΑ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα