To Simple City δίπλα σας σε ένα ακόμη νέο ξεκίνημα!

Το τέλος του καλοκαιριού, μας φέρνει γι’ ακόμη μια χρονιά μπροστά σε ένα καινούργιο ξεκίνημα!

Στο Simple City, μέσα από την πολυετή πείρα μας, γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεστε για την αρχή ενός ακαδημαϊκού ή σχολικού έτους, και είμαστε δίπλα σας ώστε να κάνετε τις πιο κατάλληλες για εσάς επιλογές.

Ο νέος κατάλογός μας ‘’Office Furniture and more…’’ περιέχει κάποια από τα πιο ξεχωριστά προϊόντα για την επίπλωση του επαγγελματικού σας γραφείου, του παιδικού υπνοδωματίου και φυσικά του φοιτητικού σας σπιτιού!Για να σας διευκολύνουμε

, έχουμε διαχωρίσει τις καρέκλες σε business, back to school, φοιτητικές, kids και gaming για τις πιο άνετες και παραγωγικές ώρες μελέτης και εργασίας. Συνδυάστε τις εύκολα με τα γραφεία και τις βιβλιοθήκες μας, συνθέτοντας έτσι το πιο εργονομικό working space.Σκανάρετε τους QR κωδικούς που θα συναντήσετε ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο, και ανακαλύψτε στο e-shop μας περισσότερες κατηγορίες επίπλων – μικροεπίπλων για την ανανέωση κάθε σας χώρου.

Δωρεάν Μεταφορικά στην Ηπειρωτική Ελλάδα με Επιλεγμένα Προϊόντα!

Εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία δωρεάν αποστολής η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο προϊόντα με κωδικό ΗΜ και παράδοση στα Αστικά Κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας! Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας και αποκτήστε τα με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 350€.

Επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα από Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-21:00 και Σάββατο: 09:00-15:00, ώστε να σας προσφέρουμε την πιο ξεκούραστη εμπειρία αγορών, προτείνοντάς σας εξατομικευμένα πακέτα επίπλωσης!

Κάντε τις αγορές σας εύκολα μέσω του e-shop μας simple–city.g όλο το εικοσιτετράωρο!

We make it Simple, You make it Home!

The post To Simple City δίπλα σας σε ένα ακόμη νέο  ξεκίνημα!  appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Simple City,