Tips για να διαρκεί το άρωμά σου περισσότερο και να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα!

Πάντοτε ζήλευες τους ανθρώπους που όταν περνούν από δίπλα σου αφήνουν το δικό τους «αποτύπωμα». Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το άρωμά τους. Μα καλά, τι κάνεις λάθος και το δικό σου άρωμα εξατμίζεται πολύ γρήγορα;

Διάβασε τα παρακάτω tips και κράτα σημειώσεις:

– Εφάρμοσε το άρωμα ή την κολόνια σου λίγο μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι του σώματός σου είναι ακόμα ανοιχτοί.

– Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σου τόσο περισσότερο θα διαρκέσει το άρωμά σου. Ένας τέλειος τρόπος για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα είναι να εφαρμόσεις

στα σημεία που θα ψεκάσεις την κολόνια ή το άρωμά σου λίγη βαζελίνη.

– Ψέκαζε το άρωμά σου από 15 εκ. μακριά.

– Αν θες να έχει περισσότερη διάρκεια το άρωμά σου, τότε μην τρίβεις τα σημεία που το ψεκάζεις. Γιατί; Μα φυσικά γιατί όταν τρίβεις το άρωμά σου διασπώνται τα μόριά του και μειώνεται η μυρωδιά και η διάρκειά του.

– Ψέκασε το άρωμά σου στις θερμές περιοχές του σώματός σου, όπως για παράδειγμα στο λαιμό, στο εσωτερικό του αγκώνα, στο εσωτερικό του καρπού και πίσω από τα γόνατα.

– Πάρε μια μεγάλη ποσότητα βαμβακιού και ψέκασε πάνω του λίγη ποσότητα από την κολόνια ή το άρωμά σου. Τοποθέτησέ το στην ντουλάπα σου πολύ κοντά στα ρούχα σου και θα δεις πόσο θα μοσχοβολούν όταν τα φορέσεις.

– Μην αποθηκεύεις το άρωμά σου σε σημεία που το βλέπει ο ήλιος. Προτίμησε τα σκοτεινά και δροσερά μέρη. Μην το βάζεις στο ψυγείο, καθώς καταστρέφεται η σύνθεσή του. Φρόντιζε μετά από κάθε χρήση να το σφραγίζεις καλά!

Πηγή: Queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα