The Voice: Λίγες μόνο θέσεις έμειναν μέχρι τα battles – Ποιοι θα τα καταφέρουν

Το προτελευταίο επεισόδιο για τα Knockouts του The Voice έφτασε και οι σημερινές τριάδες των υποψηφίων ζεσταίνουν τις φωνές τους για να εντυπωσιάσουν τους coaches για ακόμη μια φορά, σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Οι τέσσερις coaches, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς έχουν κοντά τους τους guest coaches: good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά αντίστοιχα. Για να τους προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές

τους και να εμψυχώνουν τους παίκτες τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση της ομάδας του πριν τα battles. Τρεις πολύ δύσκολες αποφάσεις περιμένουν και τον Πάνο Μουζουράκη που ξαφνιάζεται ευχάριστα από την εξέλιξη της ομάδας του. Η Έλενα Παπαρίζου πρέπει, όσο κι αν της είναι δύσκολο, να καταλήξει στις τελικές επιλογές της ενώ η επίδοση μίας διαγωνιζόμενης από άλλη ομάδα την κάνει να πατήσει το steal! Προσεκτικές και δύσκολες είναι και οι επιλογές του Σάκη Ρουβά, μετά τις συγκλονιστικές ερμηνείες της ομάδας του.

Πάντα στο stage και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στέκεται στο πλευρό των coaches αλλά και των τραγουδιστών. Όπου μοιράζεται την αγωνία τους για ένα πολυπόθητο steal. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στα backstage, βρίσκεται κοντά στους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους τη στιγμή που μαθαίνουν για την πρόκρισή τους!

Η έκπληξη της σημερινής βραδιάς είναι η συνύπαρξη του Πάνου Μουζουράκη και του Γιάννη Γιοκαρίνη στη σκηνή. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης κάθεται στο πιάνο και μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη ξεσηκώνουν το κοινό σαν πραγματικοί νοσταλγοί του rock’ n roll.

Δείτε το τρέιλερ:



ieidiseis.gr

The post The Voice: Λίγες μόνο θέσεις έμειναν μέχρι τα battles – Ποιοι θα τα καταφέρουν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα