Tελικός του τουρκικού «Survivor»: Ο νικητής και το αφιέρωμα στον Βασάλο

Ποιοι παίκτες διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο και ποιος έφτασε στην πηγή – Επαιξαν και αφιέρωμα στο φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της θερμόαιμης Τουρκάλας, Sabriye Şengül.

Τους γνωρίσαμε μέσα από τα ντέρμπι του ελληνικού και τούρκικου «Survivor», που προβλήθηκαν στις 18 και 19 Μαΐου. Οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» είχαν ενωθεί για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους αντιπάλους τους, που επίσης είχαν ενωθεί. Αν και οι δικοί μας, αγωνίστηκαν με «ψυχή» δεν

κατάφεραν να επικρατήσουν σε κανένα από τα ντέρμπι.

Ακολούθησε, ελληνοτουρκικό γλέντι και οι Έλληνες και Τούρκοι «Survivor» διασκέδασαν με τα τραγούδια του Fedon. Αίσθηση είχε προκαλέσει το φλερτ του Κωνσταντίνου Βασάλου με την θερμόαιμη Τουρκάλα Sabriye Şengül. Γυρνώντας στην παραλία, η Τουρκάλα εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του «Survivor» ότι ερωτεύτηκε τον Έλληνα personal trainer και όπως τόνισε, αν ο Βασάλος ήταν Τούρκος δεν θα τον άφηνε να της ξεφύγει.
Στιγμιότυπα από το ελληνοτουρκικό γλέντι

Το βράδυ της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρκικού «Survivor» σε ξενοδοχείο του κατεχόμενου χωριού της Κύπρου, Βοκολίδα. Το ριάλιτι επιβίωσης στη γειτονική χώρα, μετράει την ενδέκατη χρονιά προβολής του και δεν είναι η πρώτη φορά που ο παραγωγός Acun Ilicali και προσωπικός φίλος του Ταγίπ Ερντογάν, επέλεξε να γίνει ο τελικός στην κατεχόμενη Κύπρο.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα