Survivor: Το ντέρμπι και ο πρώτος τραυματισμός – Ποιοί κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας | Video

| Video

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε φέτος το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (26/12).

Οι παίκτες από την αρχή μπήκαν πολύ δυναμικά στους στίβους μάχης ενώ τον πρώτο αγώνα για τις προμήθειες κατάφεραν να τον κερδίσουν οι Διάσημοι οι οποίοι πανηγύρισαν και έξαλλα καθώς πήραν το αβαντάζ.

Μετά από ένα δύσκολο βράδυ στην παραλία, οι παίκτες και των δύο ομάδων συναντήθηκαν και πάλι με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να παίξουν τον πρώτο αγώνα

ασυλίας.

Και οι δύο ομάδες ήθελαν διακαώς τη νίκη καθώς δεν ήθελαν να βρεθούν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους από τόσο νωρίς και φυσικά να χάσουν έναν παίκτη από την ομάδα της.

Μία ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ασυλία και αυτή ήταν η ομάδα των μαχητών, ενώ ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από τους Διάσημους είχε και τον πρώτο του τραυματισμό με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Απόστολος Ρουβάς.

Στο συμβούλιο του νησιού τον πρώτο λόγο είχαν οι Διάσημοι οι οποίοι και… ηττήθηκαν για έναν μόλις πόντο στο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα μέλος της ομάδας τους. Και ναι, οι νέοι παίκτες του Survivor κατάλαβαν πολύ εύκολα ότι οι καταστάσεις απέχουν πολύ από εκείνες που έβλεπαν στις οθόνες τους.

Αμέσως μετά από την πρώτη ψηφοφορία για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου που βρέθηκε νωρίς νωρίς στον τάκο του φετινού Survivor.

Και ο πρώτος Διάσημος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως έδειξαν οι συμπαίκτες του στο Survivor, είναι ο Βαλάντης!

gossip-tv.gr , zappit.gr

The post Survivor: Το ντέρμπι και ο πρώτος τραυματισμός – Ποιοί κέρδισαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα