Survivor: Τεράστια ανατροπή και μάχη παραμονής – Οι υποψήφιοι

Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν στο συμβούλιο του Survivor χθες το βράδυ για να δώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, με τον πρώτο λόγο να τον έχουν οι Μαχητές.

Οι Διάσημοι που ηττήθηκαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ήταν εκείνοι που κέρδισαν χθες, πράγμα που σήμαινε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα θα αποτελούνταν κι από τις δύο ομάδες.

Οι Μαχητές ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.



Από την άλλη ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος

κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας τον Γιάννη Τσολάκη για αγωνιστικούς λόγους.

Έτσι συνολικά οι 4 υποψηφίοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας και Γιάννης Τσολάκης από τους Μαχητές και Βρισηίδα Ανδριώτου και Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους.

Στο σημερινό επεισόδιο (1/3) η γκρίνια και τα πισώπλατα μαχαιρώματα συνεχίζονται στους Μαχητές με το κλίμα να οξύνεται ακόμα περισσότερο.

Ενδεικτικό το σχόλιο του Σάββα Κάλφα στο τρέιλερ για το σημερινό (1/3) επεισόδιο του Survivor ότι «η κωλοτούμπα πάει σύννεφο από την πλευρά του Κατσαούνη». «Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν για κάθε τους κουτοπονηριά;» αναρωτιέται από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας με μια συμπαίχτριά του να σχολιάζει για τον ίδιο «το μυαλό του Μαρτίκα έχει αποδειχτεί τεράστιο γρανάζι που δεν έχει σταματήσει ποτέ».

«Πώς είναι δυνατόν Σοφιάννα μου να μη έχω υποψίες γιατί αυτός επιτίθεται και εσείς οργανώνεστε;» απάντησε από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

The post Survivor: Τεράστια ανατροπή και μάχη παραμονής – Οι υποψήφιοι appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα