Survivor: Στα μαχαίρια Καραγκούνιας και Εμμανουήλ – Το σπρώξιμο που προκάλεσε χαμό

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο Survivor και ιδιαίτερα εκείνες μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που “αρπάχτηκαν” για ακόμη μια φορά στο επεισόδιο της Τρίτης (29/03) στον ΣΚΑΙ.

Αφορμή για τον τελευταίο τσακωμό των δύο συμπαικτών της Μπλε ομάδας στάθηκε αρχικά, η “μπηχτή” του make up artist στο τελευταίο συμβούλιο. Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό τι θα άλλαζε

στον Καραγκούνια, εκείνος απάντησε -για πλάκα όπως ισχυρίστηκε- θέση, λέγοντας στεγνά ότι δεν θέλει να είναι στην ίδια ομάδα μαζί του.

Τη συγκεκριμένη ατάκα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν την πήρε στην πλάκα ο Καραγκούνιας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας νέος… γύρος μεταξύ τους.

“Έκανες ένα πολύ μεγάλο λάθος και μου είπες να πάω στην απέναντι ομάδα. Γιατί το είπες; Κι άλλο φάουλ”, ακούγεται να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να του απαντάει: “Εσύ ξέρεις πόσα έχεις κάνει απέναντί μου;”.

Το σπρώξιμο στο αγώνισμα που “άναψε” φωτιές

Οι δύο συμπαίκτες δεν στάθηκαν μόνο στην παραπάνω φαρμακερή ατάκα, καθώς μετά τη σειρά του Τάκη στο αγώνισμα, ο Εμμανουήλ φαίνεται να πηγαίνει προς το μέρος του και να τον σπρώχνει, κάτι το οποίο ο ίδιος το αρνείται.

“Νόμιζα ότι κέρδισες. Ήρθα να σε αγκαλιάσω γιατί νόμιζα ότι κέρδισες. Τελικά δεν κέρδισες και με σπρώχνεις έτσι”, λέει ο make up artist, με τον Καραγκούνια να αντιδρά σε υψηλούς τόνους, λέγοντάς του: “Δεν θέλω ρε φίλε (να με αγκαλιάσεις). Δικαίωμά μου δεν είναι;”.

news247.gr

The post Survivor: Στα μαχαίρια Καραγκούνιας και Εμμανουήλ – Το σπρώξιμο που προκάλεσε χαμό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Καραγκούνιας, Εμμανουήλ –,Survivor, karagkounias, emmanouil –