Survivor All Star: Οι μέρες και οι ώρες προβολής

Το Survivor All Star έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας ρίχτηκαν αμέσως στον στίβο για τον πρώτο αγώνα επάθλου και ασυλίας.

Στο σημερινό νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21:00 θα δούμε τον δεύτερο αγώνα που θα κρίνει αν στο συμβούλιο του νησιού θα ψηφιστεί ένας ή και δύο παίκτες για την αποχώρηση της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον

νέο κανονισμό που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, αν χάσουν και σήμερα οι Μαχητές θα πρέπει να στείλουν δύο κι όχι έναν στον τάκο.

Μπορεί οι παίκτες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και να αποόλαυσαν το πάρτι υποδοχής που τους είχε ετοιμάσει η παραγωγή, αλλά η διασκέδαση τελείωσε εκεί. Η χαλαρότητα κράτησε πολύ λίγο, αφού αμέσως μετά χωρίστηκαν στις γνώριμες ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών και οι Survivors φόρεσαν για μία ακόμα φορά τις Κόκκινες και τις Μπλε μπαντάνες. Και ρίχτηκαν κατευθείαν στον πρώτο τους αγώνα. Από τα πρώτα ματσαρίσματα φάνηκε η δυναμική των παικτών που έτρεξαν με πάθος στο στίβο μάχης διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο και την πρώτη ασυλία.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ενώ σήμερα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη επίδοση στον αποψινό στίβο μάχης; Μια δεύτερη νίκη των Διάσημων θα αναγκάσει τους Μαχητές να αναδείξουν δύο υποψήφιους ενώ εάν οι Μπλε πάρουν τη ρεβάνς τότε η κάλπη θα έχει χρώμα κόκκινο.

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Περικλή Κονδυλάτου έφερε και τις πρώτες γκρίνιες παρά το γεγονός πως τον ψήφισαν όλοι οι συμπαίκτες του. Ενώ απόψε το δεύτερο συμβούλιο πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις. Γνωρίζοντας πως ήδη από την πρώτη εβδομάδα ένας Survivor θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κανείς δεν μπορεί να νιώσει σίγουρος για την παραμονή του.

Το Survivor All Star θα προβάλλεται από Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, κάθε εβδομάδα, θα υπάρχει και η αποχώρηση ενός παίκτη.

Το νέο trailer του Survivor All Star:



ieidiseis.gr

The post Survivor All Star: Οι μέρες και οι ώρες προβολής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star,