Survivor All Star – Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό αγώνα ασυλίας – Ποιος πάει στον τάκο

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star ξεκινά και κλείνει με μεγάλες εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού.

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star έχει μεγάλο μέρος από την ένταση και τους διαπληκτισμούς που ξεκίνησαν χθες μετά από τις αποκαλύψεις για Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο, καθώς και Κατσούλη και Ρουμελιώτη.

Η

παραδοχή του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πως η Καρολίνα και ο Μάριος Πρίαμος δεν ήταν μόνοι τους στην καλύβα της ζούγκλας, πυροδότησε τους συμπαίκτες τους για να σχολιάσουν ακόμη περισσότερο το φάουλ τους. Ενώ ο Γιώργος Λιανός ήταν κατηγορηματικός πως δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση για κανέναν τους από την παραγωγή. Οπότε σε επόμενη παραβίαση των συγκεκριμένων κανόνων του Survivor All Star, η αποχώρησή τους θα είναι γεγονός.

Όσα είπαν ο Σάκης και η Μαριαλένα:

Αυτό φαίνεται και στο νέο τρέιλερ του Survivor All Star, όπου το σημερινό συμβούλιο του νησιού μεταβάλλεται και πάλι σε αρένα. Με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα μα κατηγορούν τον Σάκη Κατσούλη για υποκρισία.

Το νέο τρέιλερ του Survivor All Star:

ieidiseis.gr

The post Survivor All Star – Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό αγώνα ασυλίας – Ποιος πάει στον τάκο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα