Survivor 4: «Τώρα είναι η σειρά μου» τραγουδάει ο Καλλίδης – Καταρρέει ο Τριαντάφυλλος

Βάλλονται πανταχόθεν οι δύο τραγουδιστές του «Survivor 4» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταβλαδάκη και τις αποκαλύψεις στο Συμβούλιο του νησιού της περασμένης Τετάρτης. Η διχόνοια στην κόκκινη ομάδα έχει απομονώσει τελείως τον Τριαντάφυλλο, τον οποίο βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής (14/03) να κλαίει για τις κατηγορίες των συμπαικτών του εναντίον του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστήριξε πως ο τραγουδιστής πρότεινε σε εκείνον και τον Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος φανερά φορτισμένος λέει στην κάμερα ότι κέρδισε

το στοίχημα με τη γυναίκα του, αλλά θα συνεχίσει όσο περισσότερο μπορεί στο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόβλημα υπάρχει και με τον άλλον τραγουδιστή του Survivor!

«Τώρα είναι η σειρά μου, να μαζέψω πράγματά μου, και να αλλάξω εγώ πορεία, έτσι για την ιστορία» φαίνεται ότι τραγουδάει ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος στην ψηφοφορία των μπλε στο συμβούλιο του «Survivor 4» είχε πει στην κάμερα του Survivor ότι σκέφτεται να αποχωρήσει. Ο Τζέημς είχε επιτεθεί φραστικά στον Καλλίδη γιατί όπως είπε έβρισε άσχημα λίγο μετά από ένα αγώνισμα. Ο Καλλίδης απάντησε ότι αυτή η επίθεση στο πρόσωπό του γίνεται τις τελευταίες μέρες και είναι απαράδεκτη, ενώ τη στιγμή της ψηφοφορίας ανέφερε στην κάμερα: «Έχω στοχοποιηθεί από την παρέα σας ντρέπομαι πάρα πολύ, σκέφτομαι να αποχωρήσω οικειοθελώς». Τα spoiler λένε ότι ο τραγουδιστής ήθελε εδώ και μέρες να αποχωρήσει από το «Survivor 4» και το έχει κάνει.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», το Σάββατο το πρωί (13/03) ανέφερε την αποχώρηση Καλλίδη, αφήνοντας ωστόσο ένα ερωτηματικό. «Μετά από πολλές μέρες αϋπνίας και σκέψης με τον εαυτό μου…» ακούμε τον τραγουδιστή να λέει στο αποψινό τρέιλερ του Survivor, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει την παραλία των μπλε.

Για Πάνο Καλλίδη: «Τα χρήματα που παίρνει για το Survivor είναι καλά»
Πριν από μερικές ημέρες, η Λεάννα Μάρκογλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την προετοιμασία του συζύγου της για το «Survivor» και την συμμετοχή του στο ριάλιτι. «Επικοινώνησε μαζί μου την ημέρα που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο. Μιλήσαμε Facetime. Μου είπε ότι έχουμε πολύ λίγες ώρες για να μιλήσουμε και ότι θα του πάρουν το κινητό. Η βαλίτσα ήταν πέντε λεπτών δουλειά. Πήρε ελάχιστα πράγματα μαζί του. Μαζί την φτιάξαμε. Η μεγάλη μας κόρη τον τρόλαρε λίγο και του είπε ότι είναι παππούς για το “Survivor”. Ήταν, όμως, συγκινητική η στιγμή όταν έφυγε. Του έδωσαν κάτι γράμματα και τα πήρε μαζί του για να τα διαβάσει. Κλάψαμε πάρα πολύ. Τα χρήματα που πήρε ο Πάνος για να πάει στο “Survivor” είναι καλά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι πολύ δυνατός» είπε για τον Πάνο Καλλίδη.

Αδελφή του Τριαντάφυλλου: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η αδελφή του Τριαντάφυλλου, η οποία αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας του «Survivor 4», αλλά και για την δωροδοκία, την οποία ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι κατηγορούν τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε! Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο. Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο» υπογράμμισε η αδελφή του Τριαντάφυλλου και πρόσθεσε ότι ο Ασημακόπουλος την απογοήτευσε με τη συμπεριφορά του στο «Survivor 4».

ethnos.gr 

The post Survivor 4: «Τώρα είναι η σειρά μου» τραγουδάει ο Καλλίδης – Καταρρέει ο Τριαντάφυλλος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα