«Santa Run 2022»: Οι σάκοι έτοιμοι προς παράδοση… Χοροί και τραγούδια στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων | Video + Photos

Γέμισε σάκους, χορούς και τραγούδια η πλατεία Κατεχάκη, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, στην εκκίνηση του «Santa Run 2022».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, η καθιερωμένη εκδήλωση που στηρίζει τα σωματεία ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας, τα οποία ασχολούνται με παιδιά της πόλης μας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας,

έκανε δυναμική αρχή, γεμίζοντας σάκους με όλων των λογιών καλούδια.

Οι σάκοι οδηγήθηκαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Χανίων, στην πλατεία στο Γιαλί Τζαμί, ενώ αργότερα, στις 5 το απόγευμα, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, ακολούθησε το μεγάλο party, με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες και μεγάλη συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή.

«Μια μεγάλη γιορτή της πόλης. Μια γιορτή πρώτα απ’ όλα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης» είπε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο φετινό Santa Run λέγοντας πως είναι μια προσπάθεια να αναδείξουμε τις ομορφιές της πόλης μας, όσο και την διάθεση, που έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν οι Χανιώτες, για προσφορά.



Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, αναφέρθηκε στην εκδήλωση λέγοντας, πως το Santa Run «κοκκινίζει» τα Χανιά και οι Χανιώτες με την αγάπη τους, στηρίζουν σωματεία της πόλης. «Με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από το παρελθόν, αλλά που συνδυάζει αυτό που ζήσαμε την περίοδο της καραντίνας, η διοργάνωση φέτος αποκτά νέο σχήμα και χρώμα, με τον ίδιο πάντα σκοπό, την προσφορά» είπε ο κ. Γιαννακάκης.



Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το «Santa Run 2022»:



zarpanews.gr

The post «Santa Run 2022»: Οι σάκοι έτοιμοι προς παράδοση… Χοροί και τραγούδια στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα