Orris Beauty Shop: Το νέο κατάστημα αρωμάτων, καλλυντικών και υπηρεσιών ομορφιάς στη Σούδα που πρέπει να επισκεφθείτε!

Εμείς στο Orris Beauty Shop πιστεύουμε ότι η ομορφιά πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, επειδή η ομορφιά έχει τη δύναμη να δώσει αυτοπεποίθηση και να μεταμορφώσει τους ανθρώπους!

Στο χώρο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και καλλυντικών πάντα σε εξαιρετικές τιμές !
Εμπνεόμαστε από τις δικές σας ανάγκες, για να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε !

Μια πλήρης γκάμα αγαπημένων επωνύμων καλλυντικών όπως της Make up academy και Wabi για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καθώς και επώνυμα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος των εταιριών

Q&A , Glow hub και άλλα!

Εξειδίκευση σε επαγγελματικές σειρές καλλυντικών προϊόντων των εταιριών Bperfect , Aden, Grimas Cosmetics και Phitopharma Studios με μεγάλες προσφορές για τους επαγγελματίες του κλάδου !

Στο κατάστημά μας φροντίζουμε να απολαμβάνετε ουσιαστική, προσωπική εξυπηρέτηση εισάγοντας καινούργιες υπηρεσίες προσώπου όπως: Καθαρισμός και σχήμα φρυδιών, αποτρίχωση με κλωστή στο πρόσωπο (φρύδια, άνω χείλος, πηγούνι, παρίες), καθώς και υπηρεσίες μακιγιάζ.

Σώμα και πρόσωπο βρίσκονται σε καλά χέρια! Με αυτή την αρχή, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας περιποιούμαστε, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας προσφέροντας σας ακόμη περισσότερες επιλογές ομορφιάς !

Ωράριο καταστήματος : Πλατεία Σούδας Χανιά
Κλείστε το ραντεβού σας στο: 28210-89577

Ωράριο καταστημάτων :
Δευτέρα -Παρασκευή 9:30πμ-9:00μμ
Σάββατο 9:00π.μ-3:30μ.μ

Email: [email protected]

https://www.facebook.com/profile.php?id=100085138211224

https://www.instagram.com/orris_chania/

The post Orris Beauty Shop: Το νέο κατάστημα αρωμάτων, καλλυντικών και υπηρεσιών ομορφιάς στη Σούδα που πρέπει να επισκεφθείτε! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Orris Beauty Shop, Σούδα,Orris Beauty Shop, souda