O Λοβέρδος «λάλησε»: Κάνω για πρωθυπουργός, ο Άδωνις τράκαρε με μια κολόνα

Η… στροφή που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Λοβέρδος φαίνεται πως τον έχει επηρεάσει για τα καλά και βλέπει μάλλον διαφορετικά τα πράγματα στην πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά και σε ό,τι αφορά στον ίδιο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή Super Κατερίνα, με

την Κατερίνα Καινούργιου, ότι έχει τις ικανότητες, μετά την πορεία που έχει διαγράψει, να γίνει… πρωθυπουργός

«Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, με φόντο τα ντραμς του, για τα οποία κάνει μαθήματα το τελευταίο διάστημα.

«Πριν από 3 μήνες βρήκα τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και αρχίσαμε μαθήματα ντραμς. Γεμίζω ορισμένες ώρες της εβδομάδας με κάτι εκτονωτικό. Ασχολούμαι με τη μουσική, δεν το κάνω πρώτη φορά στη ζωή μου» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής λατρεύει τον ελληνικό κινηματογράφο και είπε πως «ακόμα και στις ομιλίες μου στη Βουλή έχω χρησιμοποιήσει ατάκες από τον ελληνικό κινηματογράφο».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος «είναι ο ήρωάς μου στη μουσική. Είχαμε πει να κάνουμε μία συνάντηση αλλά δεν την κάναμε, είπαμε να την κάνουμε σε έναν χρόνο, πέντε μήνες. Νόμιζα ότι θα ζει για πάντα. Κάναμε πολλές φορές συζητήσεις και μου είχε πει “θα ήθελα να σε έχω γιο”. Μου έμεινε ο αγαπησιάρικος λόγος του γιατί δεν ήταν γλυκός, ήταν μάγκας ο Τόλης. Είδα να τον ερμηνεύει η Δήμητρα Σταθοπούλου, να την προσέξετε. Μου αρέσει και η Μαρία Κορέλλι».

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε και για τον φίλο του, Άδωνη Γεωργιάδη, για τον οποίο αποκάλυψε ότι κάνει 2.000 push ups (τη μέρα; τον μήνα; τον χρόνο; δεν είπε…). «Άμα δεν ξέρετε τον Γεωργιάδη δεν μπορείτε να καταλάβετε. Είναι πολύ δυνατός κάνει 2.000 push ups. Eίναι ασυγκράτητος έχει τόση ενέργεια που έπεσε σε μια κολόνα».

Τέλος, όσο για το πιο τρελό «ρουσφέτι» που του έχουν ζητήσει, δήλωσε: «απατώμενος σύζυγος μου είχε ζητήσει να μεταθέσω τον εραστή της γυναίκας του εκεί που θα πάνε για να μην τον αφήσει για τον εραστή».



ieidiseis.gr

The post O Λοβέρδος «λάλησε»: Κάνω για πρωθυπουργός, ο Άδωνις τράκαρε με μια κολόνα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα