O Ερντογάν διάβασε ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, από το 2017 – Δείτε το βίντεο που το αποδεικνύει

Έξαλλος με τους λογογράφους του πρέπει να είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού μια γκάφα τους σε πρόσφατη ομιλία που εκφώνησε είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος άγριας καζούρας από χρήστες των social media και αντιπολιτευτόμενα μέσα.

Ο Tούρκος πρόεδρος μίλησε πρόσφατα σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 700 χρόνων από τον θάνατο του λαϊκού ποιητή Γιουνούς Εμρέ. Ωστόσο ένα αρκετά μεγάλο απόσπασμα από την ομιλία του αποδείχθηκε πως ήταν… πανομοιότυπο με λόγο που είχε εκφωνήσει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ,

το 2017!

Όπως είναι φυσικό, το απόσπασμα έγινε αφορμή για πολλά κοροϊδευτικά σχόλια εις βάρος του Τούρκου προέδρου στο Twitter, με ορισμένους χρήστες μάλιστα να παραθέτουν αποσπάσματα των δυο ομιλιών δίπλα-δίπλα σε βίντεο, εκθέτοντας τον Ερντογάν.

Δείτε παρακάτω τον Τούρκο πρόεδρο να μιλά «ταυτόχρονα» με τον Μπιναλί Γιλντιρίμ για την αξία της τουρκικής γλώσσας και την ανάγκη διαφύλαξης της καθαρότητάς της.

copy – paste lider pic.twitter.com/r5WcNOXJph

— Seyyah ❂ (@444syyh1) February 16, 2021

It appears, when Pres Erdogan was blaming youth in Turkey this morning and how their language skills were so terrible, he was reading exact same words.then Prime Minister Yildirim read in 2017.. word by word..
via @444syyh1 pic.twitter.com/fWfEYQr7cD

— ilhan tanir (@WashingtonPoint) February 16, 2021

Amazing! Two leaders & one speech. 1. Binali Yildirim in 2017 and 2. Erdogan. The former and later are the same speech word by word. I think this is what they call sustainable narrative! https://t.co/2WqjmMY9YZ

— Suleyman Ozeren (@docsozeren) February 17, 2021

protothema.gr

The post O Ερντογάν διάβασε ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, από το 2017 – Δείτε το βίντεο που το αποδεικνύει appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα